facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Senz Uitvaartbegeleiding

Senz Uitvaartbegeleiding

Info

Mijn naam is Marjolein Haalmeijer, uitvaartbegeleider. Samen met mijn team van deskundige dames verzorgen wij uitvaarten.



"De vertaling van wensen en mogelijkheden in een verdrietige situatie moet optimaal aansluiten bij de behoeften van de overledene en nabestaanden. Met elkaar in alle rust komen tot een zorgzaam en passend afscheid is een heel belangrijk onderdeel voor de verwerking van het verlies. Goed kunnen terugkijken op een warm en persoonlijk afscheid biedt veel troost en helpt u die eerste moeilijke periode door te komen."
Adres: Kerkplein 6, 3155 AM Maasland
Telefoonnummer: 06 - 510 525 64
Stad: Maasland
Route: Kerkplein 6
Postcode: 3155 AM



op zoek naar gerelateerd: Kerkplein 6 Maasland, Annemieke van Loon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ouders zijn er voor ouders Ouders zijn er voor ouders 268 meter Ouders zijn er voor ouders is een initiatief van een ouder met een kind/jongeren met ...
Recensies
Na het overlijden van mijn vader in contact gekomen met Senz en kwam Iris van den ouden bij ons. Iris is vriendelijk, luistert ook naar wat de nabestaande willen en vragen. Iris begreep dat mijn vader geen poespas wilde maar heeft het heel mooi voorbereid en geregeld. Boekjes en kleurboekjes voor de kleinkinderen. Een mooie schroef vlinders voor de kist. Echt heel mooi geregeld. Ook voor de kinderen was Iris erg lief. Ook de problemen waar wij tegenaan liepen heeft Iris voor ons keurig opgelost. We hopen niet op een tot ziens maar mocht het nodig zijn hoop ik dat het Iris is die ons weer mag begeleiden.
Wat een mooie uitvaart door jullie perfect geregeld. Zo waardig en persoonlijk. Onze dank daarvoor zeker aan Saskia
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid