facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Senvi Maatwerk

Senvi Maatwerk

Info

Wij bieden keuze uit een ruim assortiment van T-shirts, polo’s, sweaters, caps en tassen maar ook kunnen wij voor u textiel op maat produceren.

Adres: Keizersveld 52 E, 5803AN Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478514200
Stad: Venray
Route: Keizersveld 52 E
Postcode: 5803AN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bedrijfs-mode Venray Bedrijfs-mode Venray 2 km Goed voor de dag komen bij uw klanten en al uw medewerkers voorzien van de juiste bed...
Recensies
We zijn zeer tevreden met deze firma. De 2 softgel buitenjassen zijn geweldig warm en comfortabel. Daarbij zijn de geleverde shirts met Bodycamp print voor- en achterzijde van top kwaliteit! Ze hebben hun beloftes compleet waar gemaakt. Dank je wel voor de snelle levering en kwaliteit.
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe werkkleding. De chauffeurs worden er ook op aangesproken dat ze er keurig opstaan. Bedankt Senvi Maatwerk
Pas met grote tevredenheid zaken gedaan met Senvi Maatwerk. De logo"s zijn erg mooi geworden en het contact was fijn. We zijn er heel blij mee. Super!
We hebben onze bedrijfskleding bij Senvi laten ontwerpen. Het resultaat mag er wezen. Prachtige kwaliteit stof en drukwerk. Een professionele service en kwalitatief, echt een aanrader.
Super blij met de shirts die bedrukt zijn voor Zaalvoetbalschool TOF. Fijn overleg, goede kwaliteit en snelle service. Tot de volgende keer.
Heb vorige week mijn bestelling geplaatst en snel gekregen. Ziet er allemaal super uit. Heel blij met alle items. Een aanrader!
Goede service, snelle levering, alles conform afspraak en tegen een mooie prijs. Aanrader!
Mooi! een bedrijf dat meedenkt en kleding advies passend bij je werkzaamheden. Kwaliteit kleding en drukwerk zijn top! Bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid