facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sentjens

Sentjens
"Specialist in maatwerk sauna's, infrarood cabines en sauna accessoires ook voor zelfbouw."
Adres: Polderweg-oost 18 , Molenaarsgraaf 2973 AN, NL
Telefoonnummer: 0184 641 972
Stad: Molenaarsgraaf
Route: Polderweg-oost 18
Postcode: 2973 AN



op zoek naar gerelateerd: Sentjens sauna, Waalwijk Sauna, Sauna bouw, Sauna bouwer
Recensies
top kwaliteit en de service is super. je leert een bedrijf pas kennen als er een probleem is, snel en zonder zeuren wordt alles tot in de perfectie opgelost. nu lekker genieten van de prachtige sauna, bedankt !!!!
In december 2021 is onze sauna door Sentjens Saunabouwer geplaatst. Bij de aankoop kregen we duidelijk en deskundig advies, wat we hebben opgevolgd. Er was verwarring over de plaatsingsdatum, maar Sentjens heeft direct zijn dagindeling aangepast, waardoor de sauna op de door ons verwachte datum is geplaatst. Onze sauna is nu 2 maanden in gebruik. We genieten volop van het echte sauna-gevoel. Naar ons idee is de prijs-kwaliteitverhouding erg gunstig.
Voor ons een zeer slechte ervaring, nooit eerder als klant zo onbehoorlijk behandeld door een ondernemer! Blijf hier zo ver mogelijk vandaan! Deze meneer heeft zijn mond vol over hoe slecht andere saunabouwers wel niet zijn, maar onze ervaringen zijn overal beter dan hier!
We genieten enorm van onze op maat gemaakte sauna! Vakwerk. Alles prima geregeld. Enorme aanrader. Eerlijk en deskundig advies. Top!
Super snelle sevice!!!! Echt betrokken bij het bedrijf en bij jou sauna!! Ik wist echt niet wat ik meemaakte!! Wij hadden de sauna niet eens daar gekocht. Michel hartelijk dank!!
Alles was super geregeld Mooier dan ik had gedacht! Eerlijk helder en betrokken Echt een aanrader om verder te gaan
Prachtige sauna. Geweldige uitleg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid