facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Senso Gietvloeren Rotterdam

Senso Gietvloeren Rotterdam
"Senso Gietvloeren in Rotterdam maakt prachtige projecten met gietvloeren en wanden, waarbij de naadloze eenheid van een interieur perfect bereikt wordt.Kom langs in onze showroom of bekijk de mooiste projecten op onze website en zie hoe een Senso gietvloer en/of wand bij je thuis kan staan. We inspireren je graag tijdens een afspraak!"
Adres: Oostzeedijk 108 , Rotterdam 3063 BG, NL
Telefoonnummer: 010 303 2995
Stad: Rotterdam
Route: Oostzeedijk 108
Postcode: 3063 BG


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Gietvloer showroom Rotterdam, Gietvloer HORNBACH, Gietvloer Rotterdam, Senso gietvloer prijs, Gietvloer Amsterdam, Gietvloer zelf doen, Beton gietvloer, SENSO vloeren Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marmolux Marmolux 2 km Ik heb als architect inmiddels zeker 40 opdrachtgevers blij kunnen maken met de werkz...
D & C D & C 3 km Ik heb persoonlijk nog geen ervaring met deze winkel maar diverse mensen hebben mij v...
Vlinder Woondecoratie Vlinder Woondecoratie 4 km Ik zocht bijzondere gordijnen voor onze airbnb/ bed zonder breakfast Éliya in Gorinch...
Guven Meubel Guven Meubel 4 km Voor de 2de keer bij Guven meubels gekocht, snelle service, aan huis geleverd en gemo...
Van Huizen Tegels Van Huizen Tegels 5 km Hier wand en vloertegels gekocht voor de badkamer. Eigenaar Dave weet waar hij het ov...
Euro Tapijt Euro Tapijt 5 km Aardige mannen, die goed werk en kwaliteit leveren. Onlangs vloer pvc visgraat en tra...
Heper Bouw Heper Bouw 7 km Een leuke tent voor de kinderen.
Recensies
Het product is prachtig..... echter jammer dat de service/nazorg zo ontzettend slecht is. We hebben ruim 350 m2 Senso Superquartz en Senso Grain laten leggen. Inclusief Senso wall in de badkamers. Haastig uitgevoerde klus. Na twee maanden en een ingebrekestelling verder zijn de besproken opleverpunten nog steeds niet verholpen en geeft Senso niet thuis. Hierdoor onze verhuizing opnieuw moeten uitstellen. Ook nu de directie op de hoogte is blijkt temeer dat hoe hoger in het management hoe minder begrip voor de praktijk. Laat staan een oplossingsgerichte pro-actieve klantgerichte actie. Ons advies: koop vooral je gietvloer ergens anders want ondanks dat het een bijzonder fraai product is zit niemand te wachten op een ervaring als de onze.
Hele slechte communicatie. Maanden niet reageren op je email over een betaling. En ineens dreigen met deurwaarders en incassobureau’s. Fouten in hun eigen administratie. Hele botte figuren. Vloer ook niet netjes opgeleverd. Op 2 plekken flinke ruwe plaatsen. Niet goed geschuurd voor het aanbrengen van de toplaag.
Wij hebben een B-Crete vloer laten leggen in ons appartement en voor de open keuken gekozen voor een "Wall By Senso". Een mooie combinatie, gemaakt door zeer vakbekwaam personeel. Wij zijn uiterst tevreden met Senso.
Ontzettend teleurgesteld. Zodra we de order bevestigd hadden kwamen we terecht in de geautomatiseerde communicatie. Het bedrijf stelt ontzettend veel eisen aan de consument maar geeft niet thuis wanneer zij als expert een product leveren waar ze eigenlijk hun naam niet aan moeten verbinden. Jammer dat ze hier niet beter in servicen en hun eigen fouten erkennen, want de vloer is mooi, maar de service en after sales is schandalig.
Nu al een jaar een mooie gietvloer van Senso in de keuken en op de slaapetage. Gekozen voor type grain kleur concrete. Erg blij met het gehele proces en het resultaat!
Prachtige showroom, warm onthaal maar zodra je getekend hebt word je heel slecht behandeld. Slechte interne en externe communicatie, voorwaarden die veranderen of niet actueel zijn. Voorbeelden: naadloze aansluiting van vloer en muur kan niet zonder kit-strip, kleurensamples konden niet geregeld worden. De planning liet ook ernstig te wensen over waardoor onze verhuizing moest worden verzet. De vloer is verder extreem kwetsbaar voor krasjes, het is ronduit teleurstellend. En voor +_ 2x de prijs van andere gietvloeren leveren ze zeker niet de verwachte kwaliteit!
Mooie vloeren! We hebben op de beneden verdieping een Superquartz vloer en op de bovenverdieping Grain. Erg tevreden over. Contact met projectleider ging erg soepel voor en tijdens de werkzaamheden.
Prachtige badkamermuren, maar al vrij snel kwamen er scheuren langs de kitnaad van het bad en langzaam brokkeld de Senso daar af. Ze zijn komen kijken, maar volgens hen ligt het aan de manier waarop de kit aangebracht zou zijn. We hebben dit door een professioneel bedrijf laten doen en hen ook de detailtekeningen gegeven waarop stond hoe dit moest gebeuren, die Senso destijds had doorgestuurd. Nu kunnen we zelf best kitten, maar we wilden geen enkel risico lopen bij dit materiaal, vandaar de vaklui. Of het kitbedrijf correct heeft gekit is een welles-nietes discussie die door geen van de partijen te bewijzen is. Je zou je kunnen afvragen als dit zo nauw komt, of je überhaupt wel aan Senso moet beginnen in een badkamer. Zeker als ik in de andere recensies lees hoe ze met schademeldingen omgaan. Twee sterren voor de looks en duurzaamheid, maar de kwaliteit laat te wensen over en voor deze prijs zou je dan een betere service verwachten. Erg jammer...
Senso heeft vorig jaar bij ons beton cirè aangebracht in de badkamer. Absoluut vakwerk en erg tevreden met de kleur Khaki in combinatie met onze betonnen wasbak en de mooie afwerking naar de gietvloer toe. Omdat we in een oud huis wonen, zijn de vloeren iets gaan werken waardoor haarscheurtjes zijn ontstaan. Senso laat hier zien dat zij enorm servicegericht zijn omdat ze, ondanks dat dit niet binnen de garantie valt, de betreffende scheurtjes gratis 'fixen'. Echt ontzettend blij mee en voor onze badkamer in aanbouw kloppen we zeker weer bij Senso aan!
Uitstekende voorlichting en een welkom en professionele voorlichting qua mogelijkheden. Mooie showroom en zeer kundige uitleg en ruime keuze in materialen. De moeite waard om eenafspraak te maken en Senso is een trendsetter en de norm voor een kwalitatief goede gietvloer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid