facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seniorenwinkel MobiVit

Seniorenwinkel MobiVit
"Tegenwoordig de winkel voor Senioren = rollators, scootmobielen, relax en sta-op stoelen en complete stoffering van uw woning."
Adres: Tramstraat 9, Schoonoord (Drenthe)
Telefoonnummer: +31591381651
Stad: Schoonoord
Route: Tramstraat 9



op zoek naar gerelateerd: MobiVit Assen, MobiVit Schoonoord openingstijden, MobiVit Hoogeveen, Mobifit, MobiVit Rollator, MobiVit Emmen, Scootmobiel huren Assen, Sta op stoel Hoogeveen
Recensies
Fantastische ruime winkel met breed assortiment, kundig en vriendelijk personeel.
Prima zaak. Deskundige verkoper die ook alle tijd heeft de klant. Heel plezierig.
Goed zaak mooi scootmobiel maak help graag zijn bel hij klaar prima
Waardeloze service. Een en al vriendelijkheid bij verkoop maar toen onze moeder na 3 ritjes met de sccootmobiel overleed, wilden ze minder dan de helft geven voor de schootmobiel. We werden zelfs als leugenaars weggezet want iedereen kan wel zeggen dat ze er maar 5 km ermee gereden hebben. Geen woord van medeleven en niet eens de moeite willen nemen om te zien hoe de schootmobiel erbij stond. Dan hadden ze kunnen zien dat die als nieuw was en dat de wielen bijna ongebruikt waren. Maar dan nog. Ik had 'm nog voor het halve bedrag willen verkopen maar het feit dat je in zo schofterig wordt behandeld tijdens zo'n emotionele periode, viel totaal verkeerd bij ons. Kortom: Het gaat alleen om geld verdienen met service tot de kassa en daarna bekijk je het maar. Ik word weer boos wanneer ik eraan denk. Normaal schrijf ik heb reviews, maar ik maak hier een uitzondering.
Mooie complete zaak. Zeer vriendelijk en goed zaken mee te doen. Deze mensen hebben echt begrepen wat er leeft bij mensen met een handicap.
Mooie winkel met uitgebreid assortiment sta op stoelen.
Goede voorlichting over een nieuwe sta op stoel.
Vriendelijke service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid