facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Senders Advies

Senders Advies

Info

Aangenaam! Wij zijn Senders Advies uit Rosmalen. We adviseren en bemiddelen in verzekeringen, hypotheken en levensloopplanning.



"Uw adviseur op het gebied van verzekeringen & hypotheken."
Adres: Molenstraat 40, 5242HA Rosmalen
Telefoonnummer: 073-5222555
Stad: Rosmalen
Route: Molenstraat 40
Postcode: 5242HA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SNS Rosmalen SNS Rosmalen 301 meter Onafhankelijk en zeer prettig hypotheekadvies gesprek.
Recensies
Fijne partij mensen die ons hebben ondersteund met de aankoop van ons huis en het adviseren en afstemmen van de verzekeringen. Contact is persoonlijk, snel en duidelijk. Geen vraag is te veel of te moeilijk, en zal niet onbeantwoord blijven. Kortom een aanrader, wij zijn blij!
Tijdens ons volgende oriëntatie gesprek zijn we wederom uitgebreid te woord gestaan. Erg prettig hoe, voor ons nog onbekende onderwerpen, heel begrijpbaar worden uitgelegd adhv voorbeelden toegespitst op onze situatie. Aanrader!
Ontzettend goed geholpen met het afsluiten van een hypotheek! Dré is ontzettend vriendelijk en energiek en geeft gedegen adviezen die aansluiten bij mijn behoeftes. Daarnaast heeft hij ontzettend snel geschakeld, waardoor de hypotheek binnen no-time rond was. En dat tegen een heel mooi rentepercentage. Echt een aanrader om je hypotheek af te sluiten!
Altijd te bereiken en erg vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid