facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SEN Support

SEN Support

Info

SEN Support de rots in de branding van ouders tijdens de schoolperiode van hun kind. Wij ondersteunen kinderen met leerproblemen bij het leren op school.

Geschiedenis

SEN Support.nl is de website voor ouders van kinderen die op de basisschool zitten.
De periode dat uw kind op de basisschool doorbrengt is misschien wel de belangrijkste start in het leven van uw kind.
Wanneer uw kind behoefte heeft aan een extra steuntje in de rug of u wilt er simpel weg aan bijdragen dat uw kind al zijn of haar talenten benut, dan is het als ouder belangrijk om goed op de hoogte zijn van de manier waarop het onderwijs systeem op de basisschool werkt.
Daarnaast wilt u misschien weten op welke manier u uw kind ook thuis kunt ondersteunen en begeleiden met leren. Op onze site en in onze shop bieden wij u hiervoor alle tools.
Wanneer dit niet genoeg is bieden wij diverse diensten aan om uw kind zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden en te ondersteunen met zijn of haar leerontwikkeling in de praktijk.
Samen met u zorgen wij ervoor dat onze kinderen zo optimaal mogelijk kunnen presteren op school , veel plezier aan het leren beleven en vol zelfvertrouwen een start kunnen maken met hun leven!

Adres: Hoofdkantoor:SEN Support BV Kerkstraat 35 in Voorburg ., 2261 DE Leidschendam-Voorburg
Telefoonnummer: 0854883685
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Hoofdkantoor:SEN Support BV Kerkstraat 35 in Voorburg .
Postcode: 2261 DE



op zoek naar gerelateerd: Sensupport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onderwijszaken Onderwijszaken 2 km ONDERWIJSZAKEN is een organisatie met ervaren trainers/coaches die samen met pm'ers e...
Inclusion4all Inclusion4all 3 km Educational consultancy offering advice and support to parents of children with addit...
Recensies
In februari heb ik via de mail een verzoek ingediend voor huiswerkbegeleiding. Na drie weken had ik nog geen reactie. Daarom via het contactformulier nogmaals een bericht gestuurd. Een week later kreeg ik bericht terug dat ze geen nieuwe aanmeldingen meer in behandeling nemen. Ik begrijp het, vol is vol maar zet het dan even op de website, scheelt een maand wachten voor niks.
Nemen helemaal geen testen af momenteel itt wat op website staat vermeld. Juist in de periode van schoolkeuzes....
Deskundige begeleiding en advies voor zoon van destijds 11/12 jaar. Zeer betrokken medewerkers.
Vertaald door Google Vreselijk bedrijf, waardeloze klantenservice. Ze konden ons niet binnen 4 maanden terugbellen over de vraag die we hadden, ook al hebben we ze meer dan 10 keer gebeld. Gewoon geen moeite doen met dit bedrijf. Origineel Terrible company, useless customer support. They couldn't call us back in 4 months about the question we had even though we called them 10+ times. Just don't bother with this company.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid