facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Semso

Semso

Info

Semso versoepelt jouw werkdag door de software die je dagelijks gebruikt met elkaar te verbinden. Jouw informatie altijd waar jij het nodig hebt!

Geschiedenis

Semso versoepelt jouw werkdag door de software die jij gebruikt naadloos met elkaar te verbinden. Jouw informatie is veilig, vertrouwd, verbonden en altijd waar jij het nodig hebt. Zo kun jij zorgeloos aan het werk!



"Semso is dé software integratiespecialist uit de Achterhoek, gevestigd in Lichtenvoorde. Wij realiseren onze softwarekoppeling met oog op één uiteindelijk doel: jou tijd, geld en ergernis besparen. Als je bij ons een softwarekoppeling afneemt, heb je er geen omkijken meer naar. Het werk wat je eerst handmatig verzette, wordt nu automatisch op de achtergrond verwerkt. Mocht er onverhoopt iets fout gaan, dan komt dit direct bij ons naar boven en kan hier actie op ondernomen worden. De tijd die je kwijt was aan het handmatige werk kun je nu besteden aan echt belangrijke zaken! Benieuwd wat een software koppeling voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Je vindt ons aan de Nobelstraat 9 03 in Lichtenvoorde!"
Adres: Nobelstraat 9 03, 7131 PZ Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544-745060
Stad: Lichtenvoorde
Route: Nobelstraat 9 03
Postcode: 7131 PZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Semso edi
Recensies
Semso is een geweldige partij om mee samen te werken. Het team heeft absoluut de beste actuele kennis van ontwikkelen paraat. Tevens communiceren ze open en duidelijk. We schakelen Semso als vaste partner in voor koppelingen voor onszelf als voor onze klanten. Of het nu koppelingen met financiële software, webshops of meer exotische koppelingen betreft, niets is ze te gek. Bij deze van harte aanbevolen!
Wij Homeij Nederland B.V. zijn met Semso in contact gekomen toen we een EDI-koppeling voor Exact Online nodig hadden. Nu zijn we ondertussen enkele koppelingen verder o.a. intercompany, en kunnen we zeggen dat we nog steeds zeer tevreden zijn over Semso! Vooral over de eerlijke en open communicatie!
Met semso is het fijn samenwerken. Ze beschikken over grote kennis op het gebied van softwarekoppelingen. De communicatie is open en eerlijk. We hopen nog lang met Semso samen te werken als onze koppelpartner!
Voor de ontwikkeling van een tool die we voor Het Graafschap College was Semso een fijne partij om mee samen te werken. Ook gewenste veranderingen werden goed verwerkt en was het systeem snel operationeel
Wij al een aantal jaren samen met SEMSO. Onze samenwerking verloopt tot op heden erg goed. Toegankelijk team met zeer specialistische kennis!
Deze gasten staan altijd voor je klaar om je te helpen. De communicatie en samenwerking met Semso is zeer prettig. Die jongens kunnen echt wel wat.
Fijne samenwerking met een nieuwe koppeling tussen boekhoud en ERP systeem. Snelle reactietijd en Snel gerealiseerd.
Top bedrijf welke jouw probleem hun probleem maakt EN OPLOST!
Erg prettig samengewerkt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid