facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Selera Anda

Selera Anda
Adres: Lindenlaan 57 , Amstelveen 1185 LC, NL
Telefoonnummer: 020 645 1552
Stad: Amstelveen
Route: Lindenlaan 57
Postcode: 1185 LC



op zoek naar gerelateerd: selera anda amstelveen, selera anda bezorgen, selera anda hoofddorp, selera anda openingstijden, selera anda leiden, selera anda thuisbezorgd, selera anda menu, indonesisch badhoevedorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toko Madjoe Toko Madjoe 2 km AFHAAL TOKO AMSTELVEEN. Het is een kleine toko gelegen in het oude dorp in Amstelvee...
Toko Manisan Toko Manisan 2 km Lekker eten zoals altijd, kom hier al van kleins af aan! Ook altijd vriendelijk en be...
Sukarasa Sukarasa 3 km Zeer goede toko! Authentiek Indonesische gerechten en een altijd vriendelijke en vrol...
Warung Baru Warung Baru 3 km Heerlijke Indonesisch afhaal. Je kunt tegen een meerprijs je rijsttafel zelf samenste...
Ron Gastrobar Indonesia Ron Gastrobar Indonesia 3 km Bij binnenkomst viel het me meteen op dat er vingerafdrukken op een van de glazen op ...
Recensies
Leuke mensen achter de balie en het eten was goed. Prijs is meer dan in orde deze tijd. Naambordjes bij de gerechten zou uitnodiger kunnen zijn voor mensen en hun keuzes.
Heerlijke rijsttafel voor 2 personen besteld. Aanbevolen door vriendin waarvoor dank! Heel gevarieerd, 9 smaakjes op je bord en alles is supervers, zelfs op dag 3 alles nog even lekker! Ik kom zeker terug!
Wij hebben de rijsttafel besteld voor 25 personen en hebben meerdere keren kunnen opscheppen. Het eten was heerlijk! Daarnaast zeer vriendelijke service en goed op tijd geleverd. Absoluut een aanrader.
Heerlijk Indisch eten, vriendelijke bediening. Alleen afhalen. Vegetarische menuopties: Volop vegetarische menu's Parkeren: Voor de deur op straat parkeren.
Wellicht de beste toko in Amstelveen. Het eten is er altijd supervers en de bediening is vriendelijk. Altijd een gevarieerd aanbod aan spijzen. Ook lemper, loempia's en spekkoek om de maaltijd compleet te maken. De zaak bezorgt aan huis. Ik kijk altijd verlekkerd uit naar een bezoek aan Selera Anda!!
Echt heerlijk om hier eten te halen. Goede kwaliteit producten. De smaken zijn zo fijn en altijd even aardig ook.
Heerlijke lunch gehaald. Rendang en smoor was zeer goed. Aanrader!
Heerlijk en eerlijk voer voor liefhebbers van de Indonesische keuken.Eten: 5/5
Heerlijk authentiek indo tafel zoals mijn oma en moeder hebben bereid. Vriendelijke en vakkundige bediening. In Badhoevedorp leren kennen. Nu ook in Amstelveen ontdekt !!! Aan te bevelen. Indo Louis Ps. Valt wel op dat wat recente revieuws soms slechter zijn. Wellicht verbetering kwaliteitsbewaking nodig en training personeel om constante kwaliteit te garanderen. Dat is deze toko waard!!!
Waneer je lapar =honger/trek heb loop dan zeker even bij deze Toko binnen en bestel hun Nasi Rames Lekker uitzoeken welke groente en evt vlees of vega uit kunt kiezen voor jennasi Rames Personeel altijd vriendelijk Ik zeg Slamat Makan =EET smakelijk en voor het personeel : Trimakasi =hartelijk dank Tot snel.weer xxx
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid