facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Selekt Wonen Ter Veen

Selekt Wonen Ter Veen

Info

Selekt Wonen Ter Veen Borger

Geschiedenis

Comfort, sfeer & gezelligheid

Uw huis is dé plek om vrienden en familie te ontmoeten. Waar het warm en gezellig is met fijn zitcomfort, gezellig tafelen en waar u heerlijk kunt (uit)slapen. Selekt Wonen Ter Veen biedt met hoge service een actueel interieur aan die u zeker zult aanspreken.



"Selekt Wonen Ter Veen Borger! Al meer dan 35 jaar hét adres in Borger en omgeving voor wooninspiratie en interieurbeleving. Met onze brede collectie in diverse stijlen op gebied van wonen, zitten en slapen kunnen wij al uw woonwensen in vervulling laten gaan!"
Adres: Bloemdijk 1 A, 9531JL Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599 234 489
Stad: Borger
Route: Bloemdijk 1 A
Postcode: 9531JL



op zoek naar gerelateerd: Select wonen, Meubelzaken Borger
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik heb hier een mooie tv meubel gekocht voor een koopje! Ik ben geholpen door een zeer fijne jonge man! Wat een topper is dat! Zeer sociaal. Hij heeft me zelfs geholpen hem de auto in te laden. Deze jonge man gaat het nog ver schoppen! Respect voor de opvoeding van deze ouders!
Mooie ruime winkel met veel verschillende stijlen in wonen en slapen. Vriendelijk en behulpzaam personeel die de tijd voor je neemt
Onze complete inboedel hebben wij hier aangeschaft, de PVC-vloer in gehele appartement komt hier ook weg.
We werden behalve dan een hallo verder niet aangesproken, laat staan geholpen. Zelfs toen de vraag gesteld werd "mag ik wat vragen?" kwam er een wedervraag:"is het een korte vraag"? Niet echt een klantvriendelijke aanpak. Hebben al eerder iets gekocht bij deze winkel. Toen wisten we al wat we moesten hebben en de afhandeling + montage is dan ook goed. Maar nu stonden we echt met een raar gevoel weer buiten.
Zeer mooie nette zaak.vriendelijke personeel goed geholpen.
Prachtige gordijnen zowel in de woonkamer als in de slaapkamers, vloerbedekking in de slaapkamer, een heerlijk bed, mooie meubels… Veel bij ons in huis is van Ter Veen. En dat naar volle tevredenheid! Snelle en goede service, en er wordt heel erg netjes gewerkt bij het afleveren. Top! Danielle van der Ploeg Power Company
Vriendelijke ontvangst, prachtige zaak met veel keuze in zowel meubelen alsmede in accessoires! Een zaak waar je in alle rust kunt rondkijken en zonder gehinderd te worden door "opdringerig" personeel. Zeer de moeite waard om naar toe te rijden voor een bezoek!
Een mooie overzichtelijke winkel met een mooie parkeerplaats voor de deur en makkelijk toegankelijk. De mensen die bij Ter Veen werken zijn echte vaklui en verstand van zaken,zowel van meubels en zeker voor vloeren ook ze hebben bij ons een mooie PVC vloer in onze woonkamer gelegd we zijn er zeer tevreden over. Dus ga er zeker weer heen als ik nieuwe meubels of een vloer moet hebben.
Prachtige winkel. Tijdens onze zoektocht naar een nieuw bed werden we bij Ter Veen prima geholpen. Prachtige boxspring uitgezocht die keurig volgens afspraak werd afgeleverd en netjes werd opgebouwd. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid