facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Select Windows Bijster

Info

Select Windows Bijster is hèt adres voor hoogwaardige producten voor meer wooncomfort o.a.kunststof kozijnen van het merk Schüco!
Maar ook voor een zolder verbouwing, badkamer renovatie of een complete aanbouw, veranda, balkonbeglazing, of een prachti

Geschiedenis

Select Windows Bijster is hèt adres voor hoogwaardige producten zoals o.a.kunststof kozijnen van het merk Schüco!
Naast onze prachtige kunststof kozijnen leveren en monteren wij ook hout en aluminium, schuifpuien, dakkapellen, serres, carports, garage(deuren), zonwering, veranda's en balkonbeglazing.
En, uiteraard, voor vakkundige montage en afwerking wordt ook gezorgd. Streeft u naar maximaal wooncomfort? Neem dan contact op met Select Windows Bijster en bezoek de showroom. Het deskundige personeel adviseert u graag over alle voordelen, mogelijkheden en zekerheden die Bijster u kan bieden.
Onze producten hebben een gegarandeerd hoog kwaliteitsniveau en worden in één van de meest moderne fabrieken geproduceerd. Een volledig geautomatiseerd productieproces levert precisie maatwerk op.

Tevens zijn wij lid van het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementen) zie ook www.vkgkozijn.nl
Wij voldoen aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen die het VKG stelt en worden hier jaarlijks door het VKG op gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en juiste service.



"Woont u in de Duin- en Bollenstreek en bent u op zoek naar kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of houten kozijnen? Select Windows Bijster is al jaren een betrouwbare partner van deze producten. Naast kunststof kozijnen staan er in onze showroom ook onder meer kunststof deuren, schuifpuien, dakkapellen, balkonbeglazing en vouwwanden. Stuk voor stuk producten die de kwaliteit van uw woning en uw woongenot verhogen!"

"Woont u in de Duin- en Bollenstreek en bent u op zoek naar kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of houten kozijnen? Select Windows Bijster is al jaren een betrouwbare partner van deze producten. Naast kunststof kozijnen staan er in onze showroom ook onder meer kunststof deuren, schuifpuien, dakkapellen, balkonbeglazing en vouwwanden. Stuk voor stuk producten die de kwaliteit van uw woning en uw woongenot verhogen!"
Adres: Satellietbaan 12D, 2181 MH Hillegom
Telefoonnummer: 0252534772
Stad: Hillegom
Route: Satellietbaan 12D
Postcode: 2181 MH


Recensies
Dramatische service! Verkeerd afgewerkte dakkapel. Kan gebeuren maar als er continue lekkage optreedt weigertBijster medewerking, rekent voorrijkosten en moeten andere leveranciers problemen oplossen. Afvoer capaciteit veel te beperkt. Afdeklappen verkeerd gemonteerd, ramen lekken. Andere installateurs geven aan dat constructie niet klopt maar Bijster blijft weigeren mee te werken aan een oplossing. Leven met teiltjes of een echte installateur van dakkapellen voor veel geld de problemen laten oplossen
Prima kozijnen, maar als er hier en daar wat problemen zijn, dan kan je zeer moeilijk contact krijgen. Heel erg jammer, zou ze zeker niet aan bevelen.
Goed en correct zaken gedaan met de eigenaar Bob. Komt zijn afspraken na!
Mooi bedrijf voor uw kunstof en aluminium kozijnen.
Bijster Kunstofkozijnen Hillegom: Specialistisch gezond bedrijf dat kwaliteits kozijnen verkoopt en vakkundig monteert. Service is top. Aan zee kan het behoorlijk tekeer gaan, Windkracht negen of meer is geen uitzondering. Bij de laatste storm regende het zowat horizontaal bij een gemeten windkracht van soms 11. Kozijn op 4 hoog aan de zeekant liet een beetje water door op onze laminaatvloer, Ondanks het feit dat de kozijnen al anderhalf jaar geleden geplaatst werden, werd het probleem door Bijster Hillegom binnen 2 dagen opgelost. Een hoogwerker stond de andere dag al klaar met een monteur van de fabriek en een monteur van Bijster om het probleem op te lossen. Geweldige service, deze mensen begrijpen hoe om te gaan met klachten. Alleen maar lof. Beveel dit bedrijf ten zeerste aan.
Na diverse andere leveranciers in de omgeving bezocht te hebben, kwamen wij bij Select Windows Bijster in de showroom terecht voor onze kozijnen en voordeur. En wat een verschil ervaar je dan toch. Super blij!! Echt een aanrader!! Goede uitleg bij aanschaf over mogelijkheden en producten, nettere prijs, zeer prettige & vakkundige medewerkers, die heel netjes en snel werken. Vragen tijdens het proces van aanschaf tot plaatsing worden snel opgepakt en beantwoord.
Deze is de tweede keer met Bijster, altijd tevreden op de werknemers ed van hun advisor. Wij komen terug naar Bijster zeker in het toekomst . Zeker aanbevolen.
Kennis, service, kwaliteit en vakmanschap uitvoerders.
Bob heeft ons heel goed advies gegeven over ons dakkapel! Je betaald misschien iets meer voor je dakkapel maar dan heb je wel bouwkundig en technische een zeer goed dakkapel.
1e afspraak was netjes en alles duidelijk. Heel vriendelijke en netjes uitgelegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid