facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seine Wonen Slapen Heino

Seine Wonen Slapen Heino

Info

Seine Wonen biedt een breed assortiment meubels, boxspring, kasten, vloeren en raambekleding.

Geschiedenis

Met meer dan 60 jaar ervaring binnen de woonbranche, weten wij alles om van uw huis een thuis te maken. Naast een compleet assortiment meubels in veel verschillende stijlen, heeft Seine Wonen ook bedden, raam- en vloerbekleding. En om het plaatje compleet te maken hebben we ook een ruime keuze in woonaccessoires. En dat is niet alles…

… het Atelier studio
Je bestaande meubels combineren met iets nieuws. Dat is vaak lastig. Wat past nu wel, wat niet? Is die kleur nu wel mooi en de afmeting van de bank? Met het Atelier kan Seine Wonen jou straks nog beter helpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels, vloeren, raambekleding en accessoires, ondersteunt door 3d woonadvies.

Nieuwsgierig? Bekijk onze website www.seine.nl of kom naar Seine Wonen in Heino.



"Ben je op zoek naar inspiratie en advies voor jouw woning in bijvoorbeeld Heino en omgeving? Wil je jouw woning niet verkopen maar plan je een opfrisbeurt? Kom dan voor interieuradvies rond je hele woninginrichting naar Woninginrichting-Aanhuis Heino Seine Wonen."

"Ben je op zoek naar inspiratie en advies voor jouw woning in bijvoorbeeld Heino en omgeving? Wil je jouw woning niet verkopen maar plan je een opfrisbeurt? Kom dan voor interieuradvies rond je hele woninginrichting naar Woninginrichting-Aanhuis Heino Seine Wonen."
Adres: Molenweg 2, 8141 NS Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572391310
ln.enies@ofni
Stad: Heino
Route: Molenweg 2
Postcode: 8141 NS



op zoek naar gerelateerd: seine wonen openingstijden, seine meubelen, seine wonen kampen, wonen heino, seine wonen koopzondag, wagenmans wonen, seine wonen nieuwleusen, seine wonen order
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dreamplafonds Heino Dreamplafonds Heino 136 meter Afspraak in meubelzask Seine, meteen mooie voorbeelden en nog heerlijk ouderwets verk...
Bij de Toesebol Woonaccessoires Bij de Toesebol Woonaccessoires 365 meter Zo trots op mijn vriendinnetje! De knetterkaarsen én geurbommetjes zijn echt heeeeerl...
Bij de Toesebol Bij de Toesebol 370 meter Bestelling heel snel ontvangen keurig verpakt. Prima verzorgd. 4 dingen besteld. 2 he...
Resemo.nl Resemo.nl 575 meter Repareren en monteren van keukenbladen en topafwerkingen. Zowel voor particulieren al...
Brocante zuzzen Brocante zuzzen 639 meter Leuk klein winkeltje met woonaccessoires net even buiten het centrum van het dorp. De...
Van Meerveld Montage Van Meerveld Montage 1 km Interieurbouwer en timmerman met ervaring in o.a. interieurbouw en woningbouw.
Recensies
M.b.v. de adviezen van stylist Edwin Russcher van Seine Wonen ons interieur gerestyled. Heel tevreden met het resultaat!
Vloer bedekking uitzoeken op een staaltje van een postzegel formaat, de verkoper had hier een adviserende rol moeten nemen echter als je hier geen voeling hebt bij wat je verkoopt is er iets mis ! Ook luisteren is iets wat daar moeite kost! Ga daar nooit meer heen. Oplossing na een kant werkt niet !!
Onze ervaring met Seine is ronduit slecht. Wij hebben een marmoleumvloer afgenomen bij deze winkel en deze is op hun initiatief gelegd door Van der Kolk woninginrichting. Seine had vertrouwen in deze samenwerking, maar dit bleek absoluut misplaatst. Wat er maar mis kon gaan, ging mis. Wij hebben driemaal onze benedenverdieping helemaal leeg moeten halen. Dat kwam omdat Seine de verkeerde kleur had besteld, vervolgens werd de vloer gelegd maar vol beschadigingen opgeleverd en uiteindelijk moest dit verwijderd worden en de laatste keer gelegd worden gelukkig, op ons intiatief, wel door een ander bekwaam bedrijf. Het heeft enorm veel inspanning gekost om het gewenste resultaat te krijgen, want Seine belde niet terug op afgesproken momenten, hield zich niet aan afspraken en de telefoniste reageerde ook nog eens ronduit onbeschoft via de telefoon. Seine kwam zelf niet met oplossingen, daar moesten we telkens zélf achteraan bellen. Het kostte heel veel moeite om ze onze klachten serieus te laten nemen, het werd weggelachen en langskomen wilden ze weken uitstellen, terwijl we inmiddels al bijna 3 maanden en 3 verhuizingen én 3 verblijven elders verder waren. Uiteindelijk waren we genoodzaakt een aangetekende brief te sturen, maar zelfs daarop werd niet gereageerd door de Firma Seine. Kortom: een zeer onbekwaam bedrijf, wat klantenservice zeker niet hoog in het vaandel heeft staan en zich in ons geval  schandalig heeft opgesteld. Nooit weer! En dat geldt zowel voor Seine als voor Van der Kolk Woninginrichting. Het is vast geen verrassing dat na de laatste keer leggen, Seine ons nooit heeft gebeld om na te gaan of we tevreden waren of heeft gereageerd op onze afsluitende mail? Dat zegt genoeg.
Erg klantvriendelijk niet opdringerig. Rustig rondkijken en later goede informatie gekregen. Ik was er niet voor mijzelf maar mijn zus heeft er een mooie kast gevonden. We kregen een heerlijk bakje koffie. Ook wat waard.
Mooie zaak met veel keuze. Voor veel smaak stijlen. Vriendelijk personeel wat meedenkt in opties en mogelijkheden. Mooi ruim opgezet.
Fijne woonwinkel met ruim assortiment en vriendelijke deskundige medewerkers.
Het lijkt in eerst instantie een heel mooi bedrijf. Wij hebben daar onze meubels en stoffering gekocht. Tot dusver goed, maar dan. Toen kwamen er wat problemen, die nog steeds niet zijn verholpen na ruim drie jaar. Het lijkt er op dat ze er wat mee doen, maar niets is minder waar. Het wordt afgeschoven naar een onderaannemer die hun inhuren. De service en afhandeling van de klacht is rondom waardeloos te noemen.
Super service van Seine nadat er een veer spontaan in onze hoekbank gesprongen was. Net buiten de garantie. Maar prima en met gesloten beurs opgelost!
Wij werden heel prettig geholpen door Lilian en hebben een bank, eetkamerstoelen, een wollen vloerkleed en 2 relaxfauteuils gekocht. Over 1 fauteuil hebben we een klacht. De bekleding is op de rug té zeer gerimpeld en geplooid. Iedereen die ons bezoekt, vindt dat deze stoel zo niet geleverd had mogen worden. Wat doet Seine met onze klacht: "wij hebben het ter beoordeling voorgelegd aan de leverancier en die vindt dat dit gewoon is"de slager mag dus z'n eigen vlees keuren Conclusie: geen enkele rol voor Seine. In hun showroom staat ook geen enkel fauteuil die er zo lelijk uitziet. Wij hebben daarover op 19-8 nog eenmaal onze teleurstelling gedeeld. Geen reactie meer van Seine. Wat een domper!!
Lang geleden dat we hier zijn geweest. Mooie zaak met leuke meubels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid