facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Segbroek Apotheek

Adres: Laan van Meerdervoort 558A , Den Haag 2563 BL, NL
Telefoonnummer: 070 363 4944
Stad: Den Haag
Route: Laan van Meerdervoort 558A
Postcode: 2563 BL



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Apotheek Segbroek, Huisarts van Leeuwen Den Haag, Medsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Recepten komen niet door bij de apotheek van huisarts en ze doen er niks aan. Na huisarts en apotheek gebeld te hebben doen ze er nog niks aan. Het probleem wordt teruggelegd bij mij, de patiënt, met als reden u heeft de medicijnen nodig dus het is uw probleem en verantwoordelijkheid. Heel matige service.
Een rare apotheek. Er werken daar vrouwen met bulten op hun hoofd en er staat ali baba op hun wangen en handen geschreven. Volgens mij aanbidden ze Christine Kuipers-mindfucker en haar kabouter-advocaat.
Hele matige apotheek. Lange wachttijd. De apotheker lijkt voornamelijk op geld uit te zijn. De afhaal-lockers zijn wel handig, maar niet heel gebruiksvriendelijk. En doordat ze die lockers hebben zijn de openingstijden van de apotheek zelf veel beperkter. De frequentie van mijn automatische herhaalrecept is veel te hoog, waardoor ik met een overschot aan medicatie zit. Meerdere keren geprobeerd dit recht te zetten, maar zonder resultaat. De communicatie per mail is vaag, ze lijken maar wat te doen…
Prima Apotheek. Je wordt altijd door deskundigen vriendelijk en beleefd geholpen. Ik ben zelf iets buiten Den Haag gaan wonen. Daarom had ik een apotheek dichter bij huis genomen. Ben binnen korte tijd weer terug naar Segbroek gegaan. Mooi team van deskundigen. Mijn complimenten.
Zeer slechte service, jonge dame achter de toonbank arrogant en totaal niet meedenkend. Ik kreeg een sms met een verkeerde apparaat nummer, dus ik kreeg niets uit de automaat. Op mijn opmerking: sorry zeggen zou op z'n plaats zijn krijg ik te horen: "waarom dan? jij hebt je medicijnen, toch? ik ga geen sorry zeggen..." Ik probeer nog uit te leggen dat het niet persoonlijk bedoeld is, maar dat komt niet binnen.... Typisch geval van: het light brand, maar niemand thuis. En door....
Wat een slechte apotheek! Niets op voorraad, slecht advies. Weggestuurd zonder medicijnen. Geen alternatief kunnen geven. Dan hebben ze een nieuw recept nodig. Domne antwoorden, chagerijnig personeel. Het is dat ze om de hoek zitten, maar ik ga liever verder weg voor een betere apotheek. Wat een gezeik hier iedere keer.
Zeer slechte dienstverlening, als je wat verder kunt lopen of fietsen, kies een andere apotheek: 1. Op eigen initiatief recept aanpassen minder stuks dan voorschift uitreiken, dat toegeven en daarna schermen met "zodat uw recepten gelijk lopen", terwijl ik niet voor niets die hoeveelheid geheel in overleg met de huisarts aanvraag...korte tijd later: weer hetzelfde uithalen! En nu ineens als excuus: zo stond dat in t recept...ik kan ook lezen hè... 2. 2 codes voor klaarblijkelijk hetzelfde recept ik had 2 herhaalrecepten en in t laatste bericht stonden 2 codes, moet ik bij de 1e code betalen: lege afhaal bak, bij de 2e code nogmaals betalen, heb ik dus voor 1 medicijn 2x betaald...niemand die je er nog over kan bereiken...
Deze slechte cijfers zijn dus niets voor niets. Ik krijg rekening toegestuurd die bedoeld is voor mijn dochter die al jaren zelfstandig woont en betaalt zelf haar eigen rekeningen. Er zitten privacy gevoelige dingen in die ik eigenlijk niet hoef te zien. Heel slordig. En als ik bel om te vragen hoe dat zit, krijg ik onvriendelijk mederkster aan te telefoon die niet eens in staat is verontschuldiging aan te bieden. Kansloos, ik zou deze apotheek aan niemand aanraden, van mij krijgen ze zwaar onvoldoende.
Niet te bereiken per telefoon en ook bij de apotheek meestal zeer lang in de rij. Medicijnen worden bij mijn 89 jarige opa en oma niet geleverd. Ook antidepressiva niet waar je niet zomaar mee kan stoppen. 100 keer bellen, ellendig keuze menu, lange wachtrij en dan zeggen we gaan het bezorgen en dan tot 3x toe niet doen. Sinds ze van eigenaar zijn gewisseld zeer slechte service!
Ik was altijd erg tevreden over deze apotheek. Deskundig personeel en ruime openingstijden. De openingstijden werden gewijzigd en er kwam een uitgifteapparaat zodat je buiten openingstijden ook je medicijnen op kon halen. Prima wat mij betreft, maar dan moet je je online dienstverlening ook op orde hebben. Dat is hier duidelijk niet het geval. Online medicijnen besteld en ondanks ontvangstbevestiging van mijn bestelling niet terug te vinden in het systeem toen ik na 2 weken maar eens ging bellen. Medicijnen uiteindelijk via het uitgifte-apparaat gehaald. Als ik daar per e-mail een vraag over stel, krijg ik geen reactie. Ook via het andere mailadres geen enkele reactie. Maar gelukkig kreeg wel binnen een uur de bevestiging dat ik uitgeschreven was bij deze apotheek toen ik per mail vroeg om de verwijdering van mijn gegevens uit het systeem. Ze zitten schijnbaar niet te wachten op klandizie. Ben jij ook niet tevreden en wil je overstappen naar een andere apotheek? Vergeet dan niet het verzoek te doen je gegevens te laten verwijderen uit het systeem van deze apotheek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid