facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seesing Personeel

Seesing Personeel

Info

Seesing Personeel is een allround bureau voor uitzenden, werving & selectie, detacheren en opleiden voor vacatures van elk niveau. www.seesingpersoneel.nl

Geschiedenis

Door Achterhoekers, voor Achterhoekers

Seesing Personeel bemiddelt op geheel eigen en persoonlijke wijze tussen medewerkers en bedrijven die houden van hun vak. Mensen met een afgeronde beroepsopleiding of gemotiveerde werkhouding kunnen bij ons uitstekend terecht voor een eerste of volgende stap in hun loopbaan.

Vanuit de vestigingen in Lichtenvoorde en Doetinchem bedient een team van meer dan 20 intercedenten en medewerkers de volledige Achterhoek. Wij kennen de markt, de bedrijven en de mensen, wat maakt dat wij als geen ander in staat zijn de juiste kandidaten te werven en de meest uiteenlopende vacatures in de regio Achterhoek succesvol in te vullen.
Ben jij op zoek naar een (andere) baan, bel dan (0544) 353739. Je bent van harte welkom!

Onze taak

Arbeidsbemiddeling door Achterhoekers, voor Achterhoekers!
Seesing Personeel wil de nummer 1 intermediair zijn voor banen in de Achterhoek. Met 22 ervaren intercedenten, die de markt en de mensen kennen, streven wij continu naar een professionele doch informele dienstverlening, die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt.

Producten

Uitzenden
Werving & Selectie
Detacheren
Opleiden



"Seesing Flex beschikt over meerdere locaties in de Achterhoek. Met onze uitzendbureaus zorgen we voor een goede bereikbaarheid voor mensen vanuit de hele regio en kunnen we zowel flexkrachten als opdrachtgevers in ons werkgebied optimaal bedienen. Je bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een online gesprek met één van onze intercedenten.Lichtenvoorde is de plek waar het in 2007 allemaal begon voor Seesing Flex, toen nog bekend als Seesing Personeel, en waar één van de vestigingen nog steeds te vinden is aan het Rembrandtplein 8, aan de rand van het centrum van Lichtenvoorde."
Adres: Rembrandtplein 8, 7131 EJ Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544 353 739
ln.leenosrepgnisees@ofni
Stad: Lichtenvoorde
Route: Rembrandtplein 8
Postcode: 7131 EJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: seesing personeel vakantiewerk, seesing personeel orion, seesing personeel doetinchem, havenstraat, doetinchem, seesing personeel facebook, seesing personeel overgenomen, seesing vakantiewerk, seesing personeel contact, seesing personeel orion heren 1
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duned Workforce - Romania Duned Workforce - Romania 474 meter Nu facem mult , dar ceea ce facem - facem bine !!!
Start People Lichtenvoorde Start People Lichtenvoorde 1 km In Nederland is Start People één van de grootste, toonaangevende dienstverleners op h...
Recensies
Ik ben zeer tevreden over Seesing. Ze hebben voor mij binnen een dag de juiste werkplek gerealiseerd.
Ik kwam binnen en werd door alle medewerksters begroet. Werd netjes en vriendelijk te woord gestaan onder het genot van iets te drinken. Hier kun je altijd naar binnen lopen ook zonder afspraak. Heel laag drempelig.
Matige performance! Tot tweemaal toe beloofd terug te bellen wat niet werd gedaan. Nog erger, de medewerker wist niet eens precies te vertellen welke eisen er werden gesteld in de vacature van het betreffende bedrijf. In die ene keer dat ik heb gebeld voelde ik mij weinig serieus genomen. Al met al komt Seesing Personeel B.V. bij mij onprofessioneel over!
Al bijna 4 jaar werkzaam bij Seesing Personeel als Timmerman 55 plusser. Altijd volop werk fatsoenlijk werk, vriendelijk open-minded Personeel en correcte betaling.
Heb Seesing ervaren als een prettig uitzendbureau, zeer vriendelijke mensen. Heb een jaar via Seesing gewerkt en uiteindelijk een vast contract gekregen!
Werk voor afd.Transport,altijd een luisterend oor aanwezig en begripvol werk al 6jaar voor hun vol tevredenheid.zeer correct bedrijfuitzendbureau.
Seesing personeel is een prima bedrijf ik werk er al een aantal jaren zeer sociaal en vriendelijke mensen. Zeer goed voor het personeel mee denkend .
prettige mensen en een fijn uitzendburo om voor te werken. Heb dat enkele jaren gedaan en nu via Seesing aan een vast kontrakt gekomen.
Bijna anderhalf jaar geleden bij Seesing personeel bv aan het werk gegaan. Tot nu toe nog steeds harstikke tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid