facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seepje

Seepje

Info

Seepje maakt natuurlijke was- en reinigingsproducten op basis van de Sapindus mukorossi vrucht uit Nepal. Zodra de schil van deze vrucht water ziet, maakt ‘ie een natuurlijke vorm van zeep aan. Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld!

Geschiedenis

Seepje maakt natuurlijke was- en reinigingsproducten op basis van de Sapindus mukorossi vrucht uit Nepal. Zodra de schil van deze vrucht water ziet, maakt ‘ie een natuurlijke vorm van zeep aan. Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld.

Want Seepje is niet alleen mooi voor 't milieu, ook creëren we betere leef- en werkomstandigheden voor onze Nepalese schillenboeren. En in Nederland werken de kanjers van onze sociale werkplaats met veel plezier voor Seepje... Zo maken we wassen én poetsen weer leuk!

Adres: Mercuriusweg 62, 2516 AW Den Haag
Telefoonnummer: 0850605000
Stad: The Hague
Route: Mercuriusweg 62
Postcode: 2516 AW



op zoek naar gerelateerd: Seepje Spülmittel nachfüllpack, Seepje handzeep, Seepje Alnatura, Seepje dm, Seepje schillen, Seepje Waschmittel, Seepje kopen, Seepje aanbieding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Niets te gek Niets te gek 641 meter Online shoppen met plezier! Uw bestelling steunt het goede doel.
Kadomeer.nl Kadomeer.nl 2 km Een kado moet speciaal zijn persoonlijk en van top kwaliteit. Bij kado & meer maken w...
EaziNed EaziNed 6 km Winkel goed gevuld
Recensies
Ik gebruik nu enkele jaren het wasmiddel en de wasverzachter naar tevredenheid. Het ruikt lekker fris en de was wordt goed schoon. Fijn ook om te weten dat je zonder synthetische troep wast. De allesreiniger is ook fijn maar vind ik wel erg prijzig. De handzeep ruikt héérlijk de paarse met tonka. Minder tevreden ben ik over het afwasmiddel. Ik vind de fles niet prettig in gebruik je moet vrij hard knijpen, is ook wel weer zuinig natuurlijk en het afwasmiddel schuimt niet voldoende. Bedankt voor jullie reactie! Aan sommige dingen ben je zo gewend, zoals dat iets schuimt. Ik vind dat wel prettiger eerlijk gezegd maar zal het Seepje afwasmiddel dan toch nog een kans geven! De mooie flesjes op je aanrecht is altijd goed :
Ik heb meermaals mijn was gedaan met Seepje superschillen uit de Himalaya. De was ruikt heerlijk door de lavendelolie maar wordt niet goed schoon bij echt vuile was zoals theedoeken. Daarbij heb ik nu twee keer gehad dat er lichtbruine vlekken ontstonden. De eerste keer op een mouw van een hele mooie zalmkleurige blouse. Toen ik na het wassen de vlekken op de blouse zag snapte ik niet hoe die vlekken er op gekomen waren. Ik heb een vrij nieuwe wasmachine dus daar kan het niet aan liggen. De vlekken gingen er ook met vlekkendepper niet uit. Omdat de was niet goed schoon werd met de schillen gebruikte ik een tijd een ander wasmiddel. Vandaag waste ik mijn witte onderlakens met Seepje. Echt vuil waren ze niet maar na het wassen zaten er lichtbruine vlekken op mijn onderlaken, net als op mijn blouse destijds. Voor mij nooit meer Seepje superschillen.
Mijn pakketje was kwijtgeraakt in de post en vandaag kreeg ik een heel nieuw pakket. Als dat geen service is ... Verder is de allesreiniger heerlijk, dus ik ben erg benieuwd naar het wasmiddel.
Al meer dan een jaar gebruik ik het Seepje afwasmiddel en wasmiddel met veel plezier, maar sinds kort ook gestart met het gebruiken van de allesreiniger. Iedere zondag geniet ik weer van de natuurlijk firsse geuren van Seepje door heel het huis!
Seepje is echt een aanrader! Ik gebruik de schillen regelmatig, maar mijn favorieten zijn de handzeepjes. Zo lekker ruikt het! Je wilt bijna de hele dag je handen wassen. Mooi duurzaame alternatief voor de reguliere producten
Ik ben nu ook helemaal klaar met de Seepje wasschillen. Ik gebruikte ze al niet meer voor de puberkleding. Daar moest ik teveel geurstoffen bij voegen. Maar nu zat het kleine zakje met de schillen alweer in de afvoerwater gleuf. Weet niet of dat aan het begin of einde van de was is gebeurd, maar was zag er niet schoon uit. Was opnieuw moeten doen. Ik ben er klaar mee. De vloeibare zeep gebruik ik nog wel naar tevredenheid, maar voor de rest kan Seepje me gestolen worden. Erg jammer.
Iedere keer weer een feestje als ik de wasmachine open doe, mijn handen afdroog of mijn dweilwater wegspoel. Het ruikt heerlijk en het geeft me een goed gevoel dat ik milieubewust bezig ben.
Van vloeibaar wasmiddel werd wasgoed - dunne vestjes - poreuzer en valer. Kan niet reageren op reactie maar was na één keer wassen en met de hand gewassen.
Heerlijk spul. Ik gebruik afwas, allesreiniger en de vloeibare wasmiddelen. Niet dat vette wat andere middelen hebben. Fijn om mee te werken!
Het afwasmiddel is mijn lievelingsseepje! Ruikt heerlijk en staat mooi op het aanrecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid