facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor See You Gedenksieraden

See You Gedenksieraden

Info

Maak kennis met onze nieuwe collectie See You assieraden & gedenksieraden.

Geschiedenis

See You Gedenksieraden zijn ontworpen door Rob Leurs, reeds 35 jaar actief in de juweliersbranche. Als geen ander heeft hij zich gespecialiseerd in alle facetten van gedenksieraden.

Onze sieraden kenmerken zich door het meestal zichtbaar afwerken met as, haar of vingerafdrukken van uw dierbare.

De ontwerpen worden als zeer vernieuwend ervaren en zijn onlangs onderscheiden voor de International Funeral Award.

We zijn trots op ons jarenlange vakmanschap en we zijn ervan overtuigd dat het eindresultaat zeer bevredigend zal zijn en geschikt voor dagelijks gebruik.

See You Gedenksieraden - Memories deserve nothing less



"Een herinneringssieraad heeft niet alleen te maken het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van een nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk hierbij aan een geboorde, vereeuwiging van de vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, moederwerk, voetafdrukjes of haarlokjes van zowel mens als dier. Alles wat met herinneringen te maken heeft en wat samen met hars kan uitharden kan in de See You sieraden verwerkt worden."
Adres: Cipres 2, 5711DZ Someren
Telefoonnummer: +00 31 (0) 493893914
Stad: Someren
Route: Cipres 2
Postcode: 5711DZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Collectie See You, Gedenksieraden armband, Gedenksieraden heren, Gedenksieraden dieren, See You verkooppunten, Asjuwelen ring, Gedenksieraden DELA, Gedenksieraden hond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creatzz Creatzz 145 meter Kom gezellig met vriendinnen, collega's, familie etc naar een workshop of kinderfeest...
Herman Geurts Sieraden Herman Geurts Sieraden 774 meter Je moet eerst aanbellenivm.veiligheidvoordat ze van binnenuit de deur automatisch ope...
Recensies
Wij zijn super vriendelijk geholpen/ontvangen, ze nemen echt de tijd voor je en er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen als gedenksieraad. Ook heel fijn dat je bij het vullen van de as zelf aanwezig bent, ook hier nemen ze alle tijd voor je en gaan ze er respectvol mee om. Wij kunnen niks anders als alleen maar heel fijn terug kijken en heel dankbaar zijn met de sieraden. dankjewel!
Ik ben zo blij met mijn sieraad van See You gevuld met de as van mijn liefste, die twee jaar en drie maanden geleden overleed. Zo fijn te woord gestaan, en geen moeite was teveel. Ook erg prettig dat je er zelf bij bent als de as verwerkt wordt! Heel belangrijk dat er zo respectvol met je geliefde wordt omgegaan! De sieraden zijn prachtig. Echt een aanrader als je iets echt moois zoekt! Tien sterren!
Blij met de fijne samenwerking. Leerzame cursus gehad en daardoor in staat om de prachtige gedenksieraden van jullie te kunnen bewerken voor onze klanten. Opvallende en bijzondere ontwerpen van sieraden, en tevens goede service van vriendelijke mensen. Een aanwinst voor onze collectie. Desiree en Heiko Dierenuitvaartcentrum Anubis Almere
Zeer empathieke , hartelijke en vriendelijke bediening! Prachtige juwelen van zeer hoge kwaliteit. Zeer dankbaar dat ze mijn dierbare zo mooi en respectvol in mijn juweel hebben verwerkt! Twijfel geen seconde. Ik zou het aan iedereen aanraden.
Zo persoonlijk, zo vakkundig en mooi! We hebben er graag een stukje voor gereden, wat een vriendelijke vakmensen!
Warm ontvangen, tijd en aandacht voor ons. Respectvol naar het verhaal achter ons sieraad. Meedenkend in mogelijkheden om het sieraad persoonlijk te maken. Dank je wel.
We mochten zelf aanwezig zijn bij het maken van mijn Gedenksieraad. En we zijn zo lief ontvangen. Ze gaan heel respectvol met de asjes om. Nogmaals super bedankt
Heel goed geholpen. Alle tijd voor je. Mooi sierraad gekregen.
Het verlies van een geliefde is één van de aangrijpendste gebeurtenissen in iemands leven. Met jullie gedenksieraden hebben wij al menig klant enige troost kunnen bieden.
10 sterren voor See You, zeer vakkundig en met hart en ziel aan het werk. Vakmanschap zoals nooit eerder gezien. Met alle eerlijkheid en transparantie aan het werk voor een zeer mooi gedenksierraad. Zo respectvol, alle tijd wordt genomen en alles wordt duidelijk uitgelegd. Aan iedereen aan te raden, dit is het adres voor de mooiste gedenksierraden, geen spijt van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid