facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Security-Systems

Security-Systems

Info

Security-Systems biedt u een totaaloplossing wanneer het gaat om beveiligingsproducten voor zowel particulieren als bedrijven.

Adres: Vinkenkade 7, 3645 AN Vinkeveen
Telefoonnummer: 020-6698558
Stad: Vinkeveen
Route: Vinkenkade 7
Postcode: 3645 AN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Recensies
Betrouwbaar, vriendelijk en snel geleverd.
De heer Jaspers is een vakman en heeft overal een oplossing voor. Hij houd zich aan zijn afspraken en heeft een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ik zou hem bij iedereen aanraden.
Prima service kan niets anders zeggen. Wij zijn overgestapt van een andere leverancier naar deze security-systemsomdat we meestal gelijk gehoor krijgen bij vragen en bovendien bij eventuele storing zij eerder reageren dan dat wij gebeld hebben! Super!!
Kwaliteit, goede service, en persoonlijke aanpak! Precies wat je zoekt als het gaat om alarmbeveiliging! Ik kan het zeker aanraden en ben al jaren tevreden klant!
Snelle levering en kundig personeel. En tenminste niet zo duur. Na veel vergelijken kwam ik steeds weer bij hen uit. Binnenkort zeker ook mijn kantoor door hen laten beveiligen.
Betrouwbaar en professioneel bedrijf met goede service. All in concept voor totale beveiliging: Camera, alarm en sloten. Het vingerprint slot is super!
Zeer bekwaam team! En vooraf weet je altijd waar je aan toe bent door de duidelijke offertes. Aanrader!
Top service en kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid