facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis

Info

Security Noord Nieuwenhuis is een professioneel en door het ministerie van Justitie goedgekeurd beveiligingsbedrijf en actief in het noorden van Nederland!

Geschiedenis

Security Noord Nieuwenhuis biedt verschillende soorten diensten voor haar klanten, deze diensten worden geheel afgestemd op de behoefte van uw onderneming of evenement en op maat aangeboden. Door ons ruime aanbod en jarenlange ervaring aan beveiligingsdiensten een beveiligingsoplossing voor iedere klant.

Security Noord Nieuwenhuis kenmerkt zich door stipte werkwijze,
professionele houding, duidelijkheid en korte lijnen.

Kijk voor meer informatie op onze website www.security-noord.nl

Adres: Richterlaan 3 10, 9207 BJ Drachten
Telefoonnummer: +31628400918
Stad: Drachten
Route: Richterlaan 3 10
Postcode: 9207 BJ



op zoek naar gerelateerd: Beveiliging Leeuwarden, Ferwerda Beveiliging, Evenementenbeveiliging, Zorgbeveiliging noord, Beveiligingsbedrijf Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ferwerda Beveiliging Ferwerda Beveiliging 909 meter Net begonnen bij Ferwerda, het lijkt een leuk bedrijf te zijn.
Recensies
Heel erg zoute patat. Zo zout heb ik ze nog nooit gegeten. Dat is een minpuntje. En dat in deze tijd. Dat alles minder zout moet. Heerlijke milkshake.
Harde werkers met het hart op de juiste plaats. Wanneer er een calamiteit plaatsvind weet S.N.N. het hoofd koel te houden en op een snelle, menselijke maar vooral ook correcte manier te handelen! Van dichtbij mee gemaakt bij de ontploffing van de flat hier vlakbij... ga zo door!
Top bedrijf, korte lijnen en leveren goed werk. Als je beveiliging nodig hebt is dit zeker telefoontje waard. Zeker de Camerawagen is top product van Security Noord.
Mooi bedrijf met toppers aan het werk. Prettig om zaken mee te doen.
Beveiliging zoals je dit mag verwachten. Een bedrijf wat persoonlijk contact centraal staat, en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Beveiliging zoals het hoort!
Voor volgend jaar
Top bedrijf om mee samen te werken.
Top bedrijf met het hart op de goede plaats!
Evenement beveiligd door Security noord "perfect" vandaar 5 sterren.
Een bedrijf dat doet waar het voor staat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid