facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sectie Yoseikan Aikido

Sectie Yoseikan Aikido

Info

Yoseikan Aikido is het Aikido zoals het in 1951 voor het eerst in Europa werd geintroduceerd door Minoru mochizuki (10e dan). De stijl Yoseikan Aikido is aangesloten bij Aikido Nederland en wordt vertegenwoordigd door Edgar Kruyning (6e dan).

Geschiedenis

Yoseikan Aikido is ontwikkeld door Minoru Mochizuki. Minoru Mochizuki was een direct leerling van Morihei Ueshiba, de grondlegger van het Aikido. Kenmerkend voor het Yoseikan Aikido is dat het zelfverdedigingselement en de realiteitswaarde van de technieken een belangrijke rol spelen, zonder afbreuk te doen aan de sierlijke, cirkelvormige bewegingen die kenmerkend zijn voor het Aikido.

In Nederland wordt het Yoseikan Aikido vertegenwoordigd door Edgar Kruyning, die in 1995 persoonlijk toestemming heeft gekregen van Minoru Mochizuki om het Yoseikan Aikido in Nederland te vertegenwoordigen, verspreiden en verder te ontwikkelen. Sinds 2009 is het Yoseikan Aikido officieel aangesloten bij Aikido Nederland.

Adres: Vening Meineszstraat 7, 6717 AJ Ede
Telefoonnummer: 06 52573388
Stad: Ede
Route: Vening Meineszstraat 7
Postcode: 6717 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BJJ Team - Ede BJJ Team - Ede 1 km Sportschool Herbert
KNDSB - Dovensport KNDSB - Dovensport 1 km De Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB), de sportorganisatie van en voor ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid