facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Secret Forest Festival

Secret Forest Festival
Adres: 2X2G+FR, 9502 Stadskanaal, Nederland
Staat: Groningen
District: Stadskanaal
Stad: Stadskanaal


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 14:30–01:00
zondag: Gesloten

Recensies
Gezellige mooie dag gehad, best wel jammer dat ook hier weer gewoon fast food een goud goed is qua prijs, ook jammer dat om 2200u diverse dranken al op waren bij diverse stands, en het laatste uur ik alleen de keuze had voor ice tea of wijn zou zeggen dat dit bij een jaarlijks terugkerend event beter geregeld zou moeten zijn.
prachtige dag gehad.alle podiums mooi ruim verdeeld over het bos.. was uitverkocht maar niks van de menigte vernomen het was weer erg gezellig.. fijn dat er normale toiletten waren ook geen rijen waar je continu op moest wachten was vrij overal snel aan de beurt met het eten en drinken bestellen.. ondanks de hitte weer een prachtige dag en avond gehad.. op naar volgend jaar
Leuk feestje met veel bekende. 1 puntje volgend jaar meer waterpunten en beter WiFi want pinnen was drama.
Geweldige locatie, prachtige artiesten, alleen zo jammer van alle pin storingen, als ze het wel deden bestelden wij extra, alleen zijn ze dan verplicht alles te openen of zonder doppen mee te geven. Loop je met meerdere flesjes water open, omdat zij het niet voor elkaar hadden. 1 waterpunt op al deze bezoekers aantallen en een muntverkoop voor nood waar lange rijen van meer dan een uur voor stonden in de brandende zon. En dan nog niet over de wc’s gesproken, wachttijden van minsten 45 minuten met deze hitte en allemaal op elkaar staan te wachten en te irriteren.nnJammer maar helaas vroegtijdig secret forest moeten afbreken door de omstandigheden, het had zo leuk moeten zijn.
Totaal geen communicatie bij binnenkomst of tussen optredens door over pinstoring. Eerst al een kwartier in rij voor munten gestaan, maar aangezien het niks opschoot en we in volle zon bijna flauwvielen eruit gegaan. Later alsnog half uur in rij voor munten. Om half 7 konden we eindelijk eten en drinken kopen, bleek de pin het inmiddels gewoon weer te doen. Voor niks in de rij gestaan dus. I.p.v. mensen een beetje tegemoet komen maken ze ook nog eens de drankjes met de munten duurder €5,25 voor een wijntje ipv €4 voor slechts 0,1cl. Daarnaast had silent disco geen urban muziek zoals eerder gecommuniceerd, kon je niet je handen wassen bij 1 toiletpunt en was het zo druk dat het niet meer leuk was rond te lopen. Communicatie heeft de organisatie nooit van gehoord. Geen informatie vooraf over mogelijkheid leeg flesje mee te nemen, waterpunten, plattegrond, zonnebrand meenemen, etc. Dat men bij een pinstoring niet bij binnenkomst of tijdens de storing via de podia of briefjes informeert is onbegrijpelijk. Ook na afloop geen excuses of informatie over compensatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid