facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Secondhand Kledingbeurs voor Volwassenen Cuijk

Secondhand Kledingbeurs voor Volwassenen Cuijk

Info

Twee keer per jaar organiseren wij een kleding beurs voor Volwassenen in het Doehuis in Cuijk. Alle kleding hangt netjes op maat en de toegang is gratis.

Geschiedenis

Twee keer per jaar, Voorjaar-Zomer en Najaar-Winter, organiseren wij een kleding Beurs voor Volwassenen. U bent tussen 12.00-14.30 uur van harte welkom in Het Doehuis (Patrijzenveld 117 Cuijk) om te komen kijken, passen en kopen. Alle kleding hangt netjes op maat, er is pasgelegenheid en de toegang is gratis. Helaas is pinnen niet mogelijk.

Als u kleding wilt verkopen, kunt u deze inbrengen op de vrijdag tussen 13.30-17.00 uur. In overleg met u wordt de prijs bepaald. Let op: er geldt een maximum van 25 stuks per klant.

Wij nemen naast de gewone kleding voor dames en heren, ook positie-, gala- en sportkleding in. Zwemkleding mag wel, maar alleen nieuw met kaartje. De beurs voor carnaval mag die kleding ook verkocht worden. Ook tassen, riemen, sjaaltjes en zo goed als nieuwe schoenen zijn van harte welkom. Herenkostuums nemen we niet in, wel losse colberts, geen pantalons.

Houdt u er wel rekening mee dat alle kleding echt in goede staat moet zijn, dus schoon, vlekvrij en gestreken. Vanzelfsprekend moet de kleding ook van deze tijd zijn.

Kijkt u thuis alstublieft de kleding goed en kritisch na. Dit voorkomt onnodig wachten bij het inbrengen.

Hoe werkt het?

1. Op vrijdag brengt u tussen 13.30-17.00 uur de gewassen en gestreken kleding naar Het Doehuis. Maximaal 25 stuks per inbrenger.
2. In overleg met u bepalen we de prijs (let op: de prijs aan het kledingstuk is 10% hoger dan de prijs op uw inschrijfblaadje. Deze 10% doneren wij aan een lokaal goed doel).
3. Wij hangen de kleding netjes op maat in kledingrekken.
4. Op zaterdag is de verkoop tussen 12.00-14.30 uur.
5. Maandag haalt u tussen 19.00-20.00 uur de niet verkochte kleding op en krijgt u het geld van de verkochte kleding mee. (let op: u krijgt 85% van de prijs die op uw inschrijfblaadje staat. De resterende 15% is om onze onkosten te dekken).

Adres: Patrijzenveld 117, 5431JR Cuijk
Stad: Cuijk
Route: Patrijzenveld 117
Postcode: 5431JR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Per Tutti mode Per Tutti mode 1 km Mooie kleding voor de dames van nu.....!!!! Per Tutti Mode in Cuijk, een geweldige z...
Trendy Trendy 1 km zeer onvriendelijke eigenaresse of winkelmedewerker. Als je ervan baalt dat mensen al...
Simone Hessing Vintage Simone Hessing Vintage 2 km Een fijne plek om te zijn!!!
Biebbels Biebbels 3 km De mooiste kado's ontwerp je zelf! Ga aan de slag in onze ontwerpstudio voor een pers...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid