facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Second Lifestyle

Second Lifestyle

Geschiedenis

Wij verkopen hoge kwaliteit tweedehands en outlet kleding en accessoires voor dames, heren, kinderen en baby's. Tevens hebben wij ook gala, zwangerschapskleding en feestkleding. Het aanbod is zeer wisselend, elke dag krijgen we nieuwe artikelen binnen. We hebben winkels in Hilversum, Huizen en Amersfoort.



"Wij verkopen tweedehands kleding van hoge kwaliteit en outlet voor, dames, heren, kinderen en baby.Tevens hebben wij ook zwangerschapskleding. Het aanbod is zeer wisselend, elke dag krijgen we nieuwe artikelen binnen.De frisse winkel is zeer ruim opgezet 250m2 zodat er genoeg keuze is voor iedereen. Er zijn voldoende paskamers. De kleding is leuk geprijsd, van zeer goede kwaliteit en van vele topmerken."

"Wij verkopen tweedehands kleding van hoge kwaliteit en outlet voor, dames, heren, kinderen en baby.Tevens hebben wij ook zwangerschapskleding. Het aanbod is zeer wisselend, elke dag krijgen we nieuwe artikelen binnen.De frisse winkel is zeer ruim opgezet 250m2 zodat er genoeg keuze is voor iedereen. Er zijn voldoende paskamers. De kleding is leuk geprijsd, van zeer goede kwaliteit en van vele topmerken."
Adres: Gijsbrecht Van Amstelstraat 206 , Hilversum 1214 BE, NL
Telefoonnummer: 035 631 9222
Stad: Hilversum
Route: Gijsbrecht Van Amstelstraat 206
Postcode: 1214 BE


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: second lifestyle amersfoort, second lifestyle hilversum vacatures, second lifestyle hilversum, second lifestyle huizen huizen, second lifestyle hilversum openingstijden, second secret hilversum, second lifestyle amersfoort openingstijden, tweedehands kleding hilversum
Recensies
Ik kom al jaren in deze winkel, altijd met veel plezier. Snuffelen tussen de mooie parels voor een leuk prijsje. Maar tegenwoordig kom ik niet meer, het is zo duur geworden!! Heel de winkel hangt vol, vooral nu het bijna overgenomen wordt door outlet spullen die je ook op de markt koopt. Zonde voor het personeel, altijd dollen met die leuke meiden maar meer dan eens merkte ik dat andere klanten zo onaardig tegen hen deden. Helaas, jullie hebben een vaste klant verloren.
Nooit meer!! Al jaren kom ik in deze winkel en ik merk dat ze hun prijzen verdubbeld hebben, er hangt kleding met slechte kwaliteit en soms met vlekken. Als ik iets breng, dan wordt er 1% opgehangen en krijg ik mijn gloednieuwe spijkerbroeken van Replay, of blousen, jumpsuits en broeken van Studio Anneloes terug. Zonder reden maar door zeer arrogant personeel. Ze zuchten altijd, er kan kan gen lachje vanaf, al vanaf 17:30 word je deze winkel uitgekeken. Nooit meer ga ik daar naar toe!
Ik kom al vanaf begin maar 2 weken geleden is het echt de laatste keer, meid met het rode haar achter de toonbank mag wel leren hóe je met mensen moet omgaan en ik ben het blijkbaar zoveelste dat over haar arrogantie en grote mond klaagt. Ze snappen het blijkbaar niet dat zonder klanten kunnen ze de deuren dicht doen.
Oke winkel, maar niet altijd goedkoop. Zelfde prijzen als nieuw soms.
Grote kringloop, enorm veel aanbod. Wel wat aan de prijs en vooral heel erg vol. Vriendelijk personeel.
Nooit geweten dat er zo'n goede kledingwinkel zat op de Gijsbrecht 206 in Hilversum. Hele mooie kleding voor een spotprijs! Meer en deel restanten van winkels worden hier verkocht. Het in consignatie nemen en verkopen voor klanten vind ik een mooi concept. Ook particulieren kunnen hier hun kleding te koop aanbieden mits het er als nieuw uitziet en is gewassen...altijd beter dan weg gooien. Ook het personeel is erg vriendelijk en nooit te beroerd om te helpen. Ik ben vandaag uitstekend geslaagd met een 3 delig pak voor 45euro..!
Je kan er soms goede kleren vinden. Maar... je moet je wel even over de attitude van het personeel heen zetten. Koud en arrogant. Wordt tijd voor wat concurrentie
Ik ben het M eens. Ik breng een of twee keer per jaar kleding. Het is idd onduidelijk wat er verkocht van de gebrachte kleding. Je doet het op goed vertrouwen maar het zou fijn als het transparant is wat er verkocht is en voor hoeveel. Als ik lees dat kopers de kleding duur vinden maar de verkopers de opbrengst tegen vinden vallen voor hetgeen gebracht is het tijd voor een ander systeem. Met name om hiermee een beter gevoel aan de verkopers te geven want ook zij zijn klant en zonder hen geen winkel! Daarnaast is het ook raar dat je weggestuurd wordt als je kleding brengt. Het lijkt mij normaal dat je mag kijken wat er met jouw kleding gebeurd. Ik ga mij echt niet bemoeien met wat ze willen verkopen of niet. Ik heb nu kleding gebracht maar ik ga het hierna nier meer doen.
Stelletje verbitterde dames achter de toonbank, arrogante houding, lachen je uit waar je bij staat, klantvriendelijk is ver te zoeken!
Ik rijd elk seizoen wel een keertje langs en is het ritje van a'dam- hilversum altijd meer dan waard. Het is inmiddels de lievelingswinkel van mijn dochter, omdat we altijd met een volle tas naar huis gaan. De kinderkleding hangt overzichtelijk op maat en soort en er is veel keuze mogelijkheid, die je in alle rust kunt aanpassen. Je vindt er mooie en leuke merken en voor goede prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid