facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Second Brand

Second Brand

Info

OPENINGSTIJDEN:
Donderdag 10-18
Vrijdag 10-21
Zaterdag 10-17

(cash only)

Geschiedenis

Second Brand is een moderne tweedehands dames kledingzaak die gebruik maakt van het concept slow fashion: het kopen of verkopen van tweedehands of vintage kleding, dè trend in de modebranche. Dit alles natuurlijk voor een leuke prijs!

Second Brand richt zich op tweedehands merkkleding uit het hogere segment. Merken als H&M, Primark, Only, etc. zijn welkom, mits het exclusief of trendgevoelig is. Uiteraard geldt dit ook voor schoenen en accessoires. Twijfelt u over artikelen, neem ze gerust mee. De kledingstukken worden ter plekke beoordeeld op kwaliteit en verkoopbaarheid!

Spelregels inleveren:

-Alle kleding dient schoon (lees: gewassen en gestreken) te worden ingebracht.
-De kleding wordt ter plekke beoordeeld op kwaliteit, draagbaarheid en verkoopbaarheid.
-Second Brand behoudt het recht om artikelen niet aan te nemen.
-De verkoopprijzen worden door ons vastgesteld, dit is natuurlijk in overleg mogelijk.
-Inbreng alleen op afspraak.
-Ingebrachte kleding blijft drie maanden hangen, wanneer producten niet zijn verkocht kunt u ervoor kiezen om het weer af te halen of het door ons laten doneren aan een goed doel (dit is samenwerking met HRM.)
- U ontvangt 50% van de verkoopprijs.
- Second Brand behoudt het recht om verkoopprijzen te verhogen of te verlagen.
-Uitbetaling kan zowel contant als per overschrijving plaatsvinden.
- Aan het einde van de periode zal het uitbetaal moment plaatsvinden. Het is wel mogelijk om tussendoor langs te komen en het bedrag van de verkochte artikelen te incasseren.
-De artikelen die u inbrengt dient u zelf verzekerd te houden, Second Brand is niet aansprakelijk voor eventuele beschadiging of diefstal.

Mocht u nog meer vragen hebben over de spelregels, wilt u bij ons inleveren of heeft u andere vragen? Stuur gerust een mailtje naar: [email protected]

Adres: De Schans 17a, 9351AZ Leek
Telefoonnummer: 0627555604
Stad: Leek
Route: De Schans 17a
Postcode: 9351AZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MooiZo MooiZo 204 meter Leuke winkel, geen standaard collectie en perfect geholpen met eerlijk advies!
Tulips Woman Tulips Woman 266 meter Een fijn vest besteld. Ondanks de Kerst en Corona drukte al na twee dagen in huis en ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid