facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seazon

Adres: 3 Burgemeester Reedeker Straat, 8881 BZ West-Terschelling
Telefoonnummer: +31562443925
Stad: West-Terschelling
Route: 3 Burgemeester Reedeker Straat
Postcode: 8881 BZ


Recensies
Mooie, diverse kledingstukken van fijne materialen. Geen standaardmerken Helaas had de verkoopster tegen het einde van december óf haar dag niet, óf een hekel aan toeristen? Er kon geen lachje/knikje vanaf, ook niet toen ik mij voor een tweede maal verontschuldigde voor het feit dat ik liever kleding pas zonder dat er iemand meekijkt. Het is dat de desbetreffende broek zo lekker zat en ook nog eens afgeprijsd was, anders was ik lekker doorgelopen.
Vertaald door Google Mooie dingen, geen "je krijgt overal" kleding, maar chique. Origineel Wunderschöne Sachen,keine "bekommst du überall "Klamotten,sondern schick.
Vertaald door Google Hele leuke outfits voor zowel heren als dames. Zeer vriendelijke eigenaar. Origineel Very nice outfits for both men and women. Very friendly owner.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid