facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SeaZo Visspecialiteiten

SeaZo Visspecialiteiten

Info

Plaatselijk familiebedrijf waar de kwaliteit van verse vis en vanggebied hoog in het vaandel staan. Kwaliteit voor minder geld.



"Viswinkel waar de vis nog echt ambachtelijk gefileerd wordt. Iedere dag kopen wij onze vis vers in aan de klok op de afslag van Scheveningen. Salades en gourmetschotels behoren allemaal tot de mogelijkheden. Mocht u iets willen wat wij niet standaard in het assortiment hebben, schroom niet en vraag erom, wij zorgen dat wij uw wens tegemoet komen."
Adres: Molenbrink 50, 2681 EZ Monster
Telefoonnummer: 0174287457
Stad: Monster
Route: Molenbrink 50
Postcode: 2681 EZ


Recensies
Mijn enige adres voor vers schoongemaakte nieuwe haring. Constante SUPER kwaliteit. Seazo en anders niets. Ook m’n Engelse schoonzoon is laaiend enthousiast over hun haring!
Vishandel met een heel ruim assortiment en een vriendelijke bediening. De broodjes makreel die ik er haal zijn steeds royaal belegd. Hier kom ik zeker terug!
een hele goeie viszaak aardige man lekkere haring aanrader
Hier komen wij regelmatig voor lekkere vis. Het zijn erg vriendelijke mensen. Wij zijn dol op de heerlijke kabeljauw kibbeling. Krokant gebakken en een lekkere saus erbij. Smullen!!
Gisteren in deze viswinkel kibbeling gekocht.wat een traktatie voor je mond zelde zulke lekkere kibbeling gegeten. Het personeel zeer vriendelijk en vakbekwaam. Jammer dat je geen 7 of 8 sterren kan geven zeer tevreden.
Voortreffelijke vis en bijzonder aardige verkopers! De vis was dagvers en smaakte heerlijk. Dankzij de vriendelijke verkopers hebben wij de vis, met ijs gekoeld, probleemloos mee naar Brabant kunnen nemen. Wij komen er zeker terug, aanrader!!
Echt super goede en verse vis. Aardige verkopers. Wij bestellen trouw iedere zaterdagochtend waarna het om 16.15 klaar staat. Toppers.
Top zaak! Snelle service en erg aardig personeel en het eten is eerlijk! Prijzen zijn totaal niet hoog 10.95 voor een mega bak kibbeling met gratis saus!
Altijd goeie vis.. Bediening ook super
Deze vis specialist heeft een zeer ruime zaak met een enorm assortiment aan vis en aanverwante producten Je wordt er prettig geholpen en de kwaliteit is er goed Tussen de middag is het er enorm druk met werklieden die hier hun lunch bestellen. Verder een prachtige zaak en een aanwinst voor Monster.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor SeaZo Visspecialiteiten.

Monster viswinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Molenbrink 50 monster eten en drinken kaart stadsplattegrond, satellietweergave. SeaZo Visspecialiteiten adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met SeaZo Visspecialiteiten. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over SeaZo Visspecialiteiten delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willems idee Wijnen Willems idee Wijnen 105 meter Willem heeft prachtige rouwboeketten gemaakt voor de begrafenis van mijn moeder. Alle...
Recepten en tips van Gewichtsconsulente Anneke Ypma Recepten en tips van Gewichtsconsulente Anne... 642 meter Lekker en gezond eten! Dat is de meest gezonde en prettige manier om op een gezond g...
Themapark De Westlandse Druif/Brasserie De Druiventuin Themapark De Westlandse Druif/Brasserie De D... 869 meter Druiventuin en brasserie
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid