facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seats2Meet Green Planet

"Green Planet is een multifuel tankstation, met de Green Bar en een vergaderlocatie. We hebben de missie: Vandaag aan het werk voor de schonere en slimmere mobiliteit van morgen."
Adres: Bultinge 2, 7933TZ Pesse, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31857602790
Stad: Pesse
Route: Bultinge 2
Postcode: 7933TZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shell Green Planet Shell Green Planet 5 meter Avondeten kipsaté en een salade met drankje die nog eens gevuld mag worden. Maar ik w...
Recensies
Fijne plek om even te rusten / bijkomen van een lange rit. Alle soorten brandstoffen aanwezig. En een groot restaurant met veel soorten broodjes en snacks. WC is ook heel schoon en mooi.
Om 18.30 besteld en om 19.34 moesten ze nog aan de bestelling beginnen. Zo mega druk was het niet voor ons zeer negatieve ervaring dus als je trek hebt en er wilt eten neem er wel de tijd voor.....
Echt geweldig ! Supervriendelijk en sympathiek personeel, zo op de dinsdag ochtend. Mijnheer maakte probleemloos onze broodjes bal met ui… klaar, al stonden die niet op het menu. Leuk en net service station ook met truck faciliteiten! , we komen zeker nog eens. Serieus jammer dat het zo ver is van den Haag, we hadden zeker één van onze vaste stekken van gemaakt !!
We eten hier nu met 5 personen, alle menu's waren tegelijk klaar. En we hebben heerlijk gegeten en niet duur. Een aanrader. Mochten we ooit weer in de buurt zijn, weten we waar we moeten zijn.
Heerlijke gehaktballen en veel andere lekker dingen. Gezellig ook als je wat langer wilt blijven om te eten. Alles zeer schoon en ruim zitten Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel
Dikke k*t toko, een uur zitten wachten op het eten en was nog niet te eten ook. Wij komen hier nooit maar dan ook echt nooit weer met ons team.
Personeel totaal niet klantvriendelijk. Chagrijnige uitstraling en negeren je als je wat vraagt. Ze kunnen daar wel een cursusje klantencontact gebruiken…
Ik neem regelmatig een pitstop bij Green Planet, altijd lekker en goede service. Vandaag ook even met de familie langs geweest, en ook zij vonden het een prachtig tankstation. Ze hebben alles, van een Horeca tot vergaderruimtes en van een Shop tot wasmachines. Ze doen het goed hier in Pesse!
Goede plek om te tanken, douchen en te eten Mooie omgeving ook om bijvoorbeeld rondje hard te lopen, ik kom hier graag Top!!
Niet voor mensen met een laadpas! Volgens een app chargemap heeft dit station 1 laatpaal van 320kw. In eerste instantie staan er alleen 45kw palen. Binnen gevraagd.. verderop staan nog meer laadpalen met de aanduiding "vrachtauto", hier kan onze audi ook gewoon laden. Top dachten wij, tot dat we er achter kwamen dat de palen allemaal niet te gebruiken zijn voor mensen met een laadpas van bv je leasemaatschappij. Waardeloos dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid