facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seats and Sofas NL

Seats and Sofas NL

Info

Bij Seats and Sofas Mijdrecht bent u voor optimaal- én voordelig zitten altijd aan het juiste adres. Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen.

Geschiedenis

BANKSTEL, HOEKBANK OF FAUTEUIL? SEATS AND SOFAS!
Bent u op zoek naar een nieuwe Relaxfauteuil, een luxe leren hoekbank of een mooi goedkoop bankstel? Bij Seats and Sofas bent u voor optimaal- én voordelig zitten altijd aan het juiste adres. Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen.
Met de introductie van de Giant Take Away formule (levering direct uit voorraad) heeft Seats and Sofas binnen de meubelbranche een trend gezet. Hierdoor is het mogelijk om tegen een voordelige prijs fauteuils, bankstellen,hoekbanken en loungebanken direct uit voorraad te leveren, waardoor u niet meer lang hoeft te wachten op uw nieuwe bankstel. Uw voordeel: Uit voorraad leverbaar zonder de gebruikelijk lange levertijden.
Onze collectie zitmeubelen wordt constant aangepast aan de laatste trends in de woninginrichting. Door directe productie en inkoop van onze modellen in grote aantallen kunnen we een hoge kwaliteit garanderen tegen een uiterst scherpe prijs. Uw voordeel: Modieuze en eigentijds collectie met een hoge prijs-kwaliteit verhouding. Hoge kwaliteit – Lage Prijzen.
Vanzelfsprekend zijn alle banken en fauteuils verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan bekledingssoorten zoals diverse soorten en kwaliteiten leer en stof. Elke bekledingssoort is daarnaast leverbaar in een groot aantal kleuren. Uw voordeel: Grootste collectie zitmeubelen met eindeloze keuzemogelijkheden.



"Seats and Sofas Mijdrecht is op het bedrijventerrein Mijdrecht gevestigd. Onze Megastore ligt nabij de N201 en N212. We zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren bij ons voor de deur.Seats and Sofas Mijdrecht is elke dag geopend. Kom gerust eens proefzitten in onze Megastore. U kunt onze brede collectie banken en fauteuils met eigen ogen bekijken en ook de diverse bekledingssoorten voelen. Het is ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken."
Adres: Rendementsweg 10b, 3641SK Mijdrecht
Stad: Mijdrecht
Route: Rendementsweg 10b
Postcode: 3641SK


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 21:00
Woensdag: 09:30 - 21:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Seats and Sofas fauteuil, Seats and Sofas hoekbank, Seats and Sofas folder, Seats and Sofas California, Seats and Sofas Banken, Seats and Sofas eetkamerstoelen, Seats en Sofas Zwolle, Seats and Sofas Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
123kast.nl 123kast.nl 97 meter Heel vriendelijk. Ik kom altijd even langs voor de lieve hond.
Meubels en Meer Meubels en Meer 99 meter KOOP HIER GEEN MEUBELS! Koop hier je meubels niet! Service laat zeer te wensen over! ...
Rijkenberg Tuinmeubelen Rijkenberg Tuinmeubelen 100 meter Jaren geleden tuintafel en parasol gekocht bij fa Rijkenberg, vervolgens bij verhuizi...
Modulnova Flagshipstore Modulnova Flagshipstore 288 meter Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Den Ouden Wonen Den Ouden Wonen 329 meter Een compleet assortiment voor uw interieur. Raambekleding | Vloerafwerking | Behang
Woninginrichting Van Kreuningen Woninginrichting Van Kreuningen 481 meter Assortiment is oke, service en voorlichting heel erg goed. Personeel neemt alle tijd ...
KARWEI Mijdrecht KARWEI Mijdrecht 609 meter Enorme bouwmarkt. Je kunt er van alles kopen.
FC Tuinmeubelen FC Tuinmeubelen 820 meter Goed geholpen, specified gericht op tuinmeubelen
Gasse interieur & advies Gasse interieur & advies 1 km Mooie grote winkel met een goed assortiment aan meubels. Zeer vriendelijk en behulpza...
Rolf Benz Experience Center Rolf Benz Experience Center 1 km Rolf Benz Aura vertoonde na 3 mnd een klepperend draaimechanisme. Na twee huisbezoeke...
Recensies
Tot nu toe erg tevreden over de klantvriendelijkheid van Rolf in Mijdrecht. Hij vroeg direct of hij ons kon helpen maar omdat wij aangaven eerst eens rond te kijken heeft hij ons ook die gelegenheid gegeven, zonder ons verder lastig te vallen. Daarna heeft hij ons goed geholpen aan een mooie nieuwe bank. We hebben hem gister pas besteld. Dus over de bank zelf en hoe snel we hem konden ophalen kan ik nog niks over zeggen.
De bank die wij elders wilden kopen was hier in de aanbieding . Op de foto stond exact de bank die wij zochten. In de showroom vroegen we waar deze bank stond. "Loopt u maar mee" en wij werden naar een totaal andere bank gebracht. Foto erbij en erop gewezen dat dit een totaal andere bank was. "Nee hoor" zei de verkoper, "Dit is exact dezelfde". Op mijn vraag of hij iets aan mijn ogen mankeerde reageerde hij niet. Hield alleen maar stug vol dat het dezelfde bank was. Snel de zaak verlaten en nooit meer terug.
Verschrikkelijk onprofessioneel en onvriendelijk bedrijf. Metingen kloppen voor geen meter, extra kosten gemaakt voor de levering. En met de kers op de taart is het personeel vergeten om de poten en schroeven mee te geven! Bellen hielp niet meer want mijn nummer namen ze niet meer op! Absurd. Koop hier geen bank.
Opdringerig personeel, nare sfeer. Indeling en banken was onoverzichtelijk. Daarnaast liepen door de winkel en er zat een winkelmedewerker achter in te roken en ons de hele tijd boos aan te kijken. ik kom hier nooit meer terug wat een slecht bedrijf.
Blij met onze aankoop, alleen jammer lange wachttijd. Ook fijn dat de verkopen heeft geregeld dat ze de oude bank ook mee retour nemen. Wel beetje opdringerig , maar kreeg veel van de prijs af. Kan niet wachten tot we onze bank hebben.
Zojuist fantastisch geholpen door Jelle. Wat een TOP medewerker!! Professioneel, geduldig, beleefd, super goed advies. Alleen maar lof!! Deze man verdient een lintje!
Bij aankoop van de bank is er iets mis gegaan met de maatvoering. Hierdoor was de bank veel te groot. Gelukkig ben ik enorm goed geholpen en werd de fout erkend. De oude bank is door hen opgehaald en geruild voor een weliswaar iets andere vorm dan de oorspronkelijk uitgezochte bank maar wij zijn erg tevreden met de afloop. Dank jullie wel !
Werknemers roken in de winkel, muffe zaak en te opdringerig personeel.
Bedrijf van niks, bank zit voor geen meter en de verkeerde kleur poten. Bank van 850, helft aanbetaald Nooit meer
Prima bank gekocht, service mag wel wat vriendelijker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid