facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seats and Sofas Mijdrecht

Seats and Sofas Mijdrecht
Adres: Rendementsweg 10B, 3641 SK Mijdrecht, Nederland
Telefoonnummer: 0297 581 024
Staat: Utrecht
District: De Ronde Venen
Stad: Mijdrecht
Route: Rendementsweg
Huisnummer: 10B
Postcode: 3641 SK


Openingstijden

maandag: 09:30–21:00
dinsdag: 09:30–21:00
woensdag: 09:30–21:00
donderdag: 09:30–21:00
vrijdag: 09:30–21:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Vandaag een mooie bank gekocht bij Mourad, ondanks dat hij alleen in de winkel stond heeft hij ons goed geholpen. Wij zijn heel erg tevreden over de bank en hoe we zijn geholpen door Mourad. Mvg Marcel Martha
In dit filiaal heb ik een fauteuil gekocht. Deze heb ik zelf afgehaald, dus niet laten bezorgen. Bij ontvangst getekend en op naar huis.nBij thuiskomst de fauteuil uitgepakt uit het karton en plastic. Ik had meteen al twijfel of ik wel het goede model geleverd had gekregen. Een week later ben ik op mijn eerste vrije dag van werk terug gegaan en gemeld dat ik het verkeerde model geleverd heb gekregen. Na een week kreeg ik te horen dat het hoofdkantoor niks voor mij kon doen, ik had immers de stoel opgehaald en getekend voor ontvangst. Dit is duidelijk een fout van de ‘superaardige’ meneer die er werkt, hij heeft het verkeerde model besteld. Kortom, koop hier niet. Zij nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten. En ik zit met het verkeerde model thuis.nnUiteindelijk heeft manager Mourad het perfect opgelost!! Heel blij mee!!
Op de website een prachtige bank gezien met 2 elektrische delen. Mourad van Seats&Sofas Mijdrecht was heel behulpzaam. Wij zeiden dat we de bank snel nodig hadden en wilde ons een leenbank geven omdat de levertijd van de bank ca. 22 weken zou zijn. Nadat Mourad diverse telefoontjes had gepleegd, mochten we onze bank direct meenemen!! Ontzettend blij mee en de bank zit heerlijk. Top geregeld. Hele goede service en vriendelijke medewerkers.
We zijn erg fijn door Cindy geholpen. We kwamen voor een fateuil en nadat wij eerst zelf rondgekeken hadden konden we bij haar alle informatie krijgen onder het genot van een fris drankje en iets lekkers erbij. Daarbij kwam ze ons tegemoet door ongeveer 15% van de prijs eraf te halen mede dat voor ons de doorslag gaf. Tot volle tevredenheid gingen wij huiswaarts.
Wij wilden alleen even kijken maar de banken waren zo gaaf dat we langer bleven... we werden geholpen door Mourad, een vriendelijke man die alle antwoorden had en ons alle ruimte gaf om te kiezen. Door hem EN de mooie bank, hebben we spontaan de koop direct gesloten. Top zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid