facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seafury BV

Seafury BV

Info

Wij van Seafury zijn gespecialiseerd in nieuwbouw van Seafury sloepen, service, onderhoud, winterstalling en refit van uw Sloep.

Geschiedenis

SEAFURY, ontstaan door een gevoel, een idee.

SEAFURY onderscheidt zich met zeer degelijke, trendzettende sloepen met een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Door de beproefde rompvorm is de stabiliteit en de bijzondere koersvastheid gegarandeerd. De vaareigenschappen van al onze modellen worden daarom als prettig en rustgevend ervaren.

Met ruim 15 jaar ervaring, hoge kwaliteit in afwerking en het constant doorontwikkelen, bouwen wij met passie een door u zelf samengestelde SEAFURY. Uw sloep, klassiek, trendy of stoer in welke kleur of persoonlijke styling dan ook; het is allemaal mogelijk.

Onze drive is uw vraag om te zetten in beleving, duurzaamheid en design.

Genieten, varen, opzien baren!



"We helpen u graag bij de; aankoop, verkoop, onderhoud of winterstalling van uw Seafury sloep of Hawker. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn adviseren we om een afspraak te maken."
Adres: Valkenburgseweg 40, 2223KD Katwijk Aan De Rijn, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0713318841
Stad: Katwijk aan de Rijn
Route: Valkenburgseweg 40
Postcode: 2223KD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: seafury hawker 725, biminitop seafury, kussenset seafury, isloep, seafury 490, boten te koop, seafury hawker te koop, interboat
Recensies
Na vele tochten, korte en meerdaagse, met onze sloep wilden we heel graag een nieuwe en de onze inruilen. Natuurlijk waren we al diverse keren bij Seafury geweest om te kijken en te proefvaren welk type sloep het best bij ons zou passen. Deze eerste ervaring was al een ware verademing niks was te veel zelfs het proefvaren op een zaterdag met de desbetreffende boot nog op de kant was geen probleem, binnen een paar minuten waren we heerlijk op weg. Niks dan lof in het koopproces en het snelle verkopen van onze sloep, zeer professioneel! Het hele bedrijf straalt enthousiasme en professionaliteit uit: Mike, Dennis, Sigrid, Anne , het hele team onze complimenten, we voelen ons echt klant! Bijvoorbeeld toen we heel snel al toe waren aan onze eerste servicebeurt met onze nieuwe Hawker 725/52pk. We brachten de boot om 16.30 en de volgende dag werd ik om 10.30 gebeld dat de boot alweer klaar was. Niet alleen was de eerste servicebeurt uitgevoerd maar ook een paar kleine ongelukjes , de boot was toch iets te hoog voor een zeer lage brug, waarbij het boeglampje het niet overleefde, waren perfect gemaakt, wow dit is pas echte service! Het houdt niet op want Dennis voer ook nog even mee om wat handige tips en trics aan te geven naast een heerlijk flesje voor onderweg. Als u niet alleen op zoek bent naar een fantastische sloep/tender maar een all-round bedrijf waarbij de klant echt op handen wordt gedragen, ga dan zeker langs bij SEAFURY!.
In de zomer van 2021 besloten we om een sloep te kopen. Als snel kwamen we uit bij Seafury in Leiden. Omdat we een jaar moesten wachten voordat de boot gebouwd was, hebben we tussentijds veel contact gehad met Mike, onze verkoper. We hebben Mike leren kennen als zeer klantvriendelijke, behulpzaam en uiterst professioneel. Elke keer als we langskwamen werden we vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Mike luisterde altijd geduldig naar onze vragen en onze wensen die nog wel eens wisselde en die we tussentijds ook bijgesteld hebben. Niks was teveel, altijd even hartelijk en uitstekend advies. Tot en met de levering hebben we ontzettend prettig contact gehad. Maar ook daarna, toen er nog iets gecheckt moest worden hielpen ze ons direct: de boot werd opgehaald en netjes weer terug gevaren naar onze haven. Seafury is een erg fijn bedrijf met top medewerkers, een absolute aanrader. Wij zijn ontzettend blij met onze schitterende Seaufury 700C en kunnen niet wachten om vele mooie vaaruren te maken!
Na diverse boten terecht gekomen bij Seafury. Dit is echt een TOP bedrijf. zeer goed en vakkundig geholpen door Mike. Na eerdere ervaringen hebben we nu een bedrijf gevonden wat ook NA de aankoop van een boot net zo vriendelijk, behulpzaam en geïnteresseerd zijn in ons als klant. We hebben een Seafury 725 Hawker gekocht en zijn hier super blij mee. De luxe afwerking en comfort maken het een sloep waar we afgelopen seizoen heel veel complimenten over hebben gekregen. Bent u op zoek naar een TOP sloep ga dan zeker langs bij Seafury. Hier word je als KLANT behandeld, maar vooral blijf je ook klant.
Uitstekend geholpen door Dennis en Sigrid. Service zoals je dat overal zou willen krijgen. Ik voorzie een lange relatie met dit bedrijf.
Vorig jaar ons aan t oriënteren en zo ook een bezoek gebracht aan Seafury. Een fijn ontvangst door Mike waarin hij uitgebreid de tijd nam om naar onze wensen te luisteren en ook goede adviezen gaf, eerlijk en helder. De boot werd iets later opgeleverd door overmacht maar hierover goed geïnformeerd en mochten gebruik maken van een 'leenboot'. Ook bij vragen na levering is er altijd snel en prettig contact met Mike. Wij hebben ook met andere sloepen gevaren maar de sloep van Seafury is gewoon een zeer comfortabele, luxe en stabiele sloep. Betrouwbaar bedrijf en ander voordeel is dat ze ook een sloep van 6.50 mtr hebben. Ideaal formaat voor mooie lange tochten maar ook voor de binnenstad van Leiden met zijn lage bruggetjes!
vandaag een nieuwe Hawker 650 gekocht!! super blij !! ben geholpen door Mike die alles zeer rustig en goed uitlegt. Aantal keren geweest om alles te bekijken en uit te zoeken, ook een proefvaart gemaakt. volgend jaar in april is de boot klaar en kan nu al niet meer wachten om de Hawker op te gaan halen. Bedrijf zit nu nog in Katwijk maar gaan binnenkort verhuizen naar Leiden met nog betere mogelijkheden en een haven. 4 mei 2021. Boot nu bijna 2 weken in bezit. bij aflevering werd alles perfect uitgelegd door MIke. Hij nam rustig de tijd en geen vraag was te veel om te beantwoorden. door het slechte weer afgelopen dagen pas 3 keer gevaren. Boot vaart prima! bij laag toerental en rustig varen mooi stil ondanks de 42 pk diesel. Zijn nog niet boven de 2500 toeren geweest, eerst maar rustig invaren. bij 2350 toeren snelheid ongeveer 14 km/h. wel met redelijke hekgolf. boot is echt prima afgewerkt, mooie en goede kwaliteit. tot nu toe prima. 1 opmerking: de bakken onder de banken zijn groot en diep, kan veel in maar je moet ook ver bukken om er iets uit te halen en iedereen moet opstaan om onder het kussen iets uit de bak te pakken. wellicht zijn lades onder de bank de volgende keer een optie. net als de koellade voor de rest geen opmerkingen. Hebben wel veel bekijks met de boot. over 2 maanden zal ik verder schrijven over bevindingen. heeft iemand ondertussen vragen, neem gerust contact met me op.
Afgelopen week onze nieuwe sloep gehaald, kom je erachter dat het ook anders kan Mensen die een passie hebben voor hun product, goede en vakkundige uitleg. Opgeleverd op tijd zoals afgesproken. Wij zijn heel gelukkig met onze sloep en wat vaart dit fantastisch. Bedankt!
Inmiddels hebben wij onze vierde Seafury. Het zijn echt geweldige boten, welke ik elke keer erg goed heb kunnen inruilen met weinig afschrijving. Gistermorgen nam ik contact op omdat ik een technisch probleempje had. Binnen twee uur stond er een monteur die het probleem heeft verholpen. Top boten van een fijn bedrijf!
Onderdeel voor me boot besteld, wat normaal niet zomaar te bestellen is. Toch direct door seafury mogelijk gemaakt. Super contact en hele snelle service. Mijn dank
Na een klein probleem met de motor prima opgelost door bemiddeling met Vetus. En fijn dat er nog even na gebeld werd voor de afloop. Seafury pakt eventuele problemen snel op. Toppie!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid