facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seafarm Seafood Restaurant

Seafarm Seafood Restaurant

Info

Beleef het eten van tarbot, schaal- en schelpdieren op ultieme wijze bij Seafarm - bijna met je voeten in het water van de Oosterschelde.

Geschiedenis

Laagdrempelig genieten in een ons proeflokaal; Seafood Proeverij van pure (h)eerlijke schaal- en schelpdieren, zoals mesheften, kokkels, vongole, palourdes, alikruiken, venusschelpen, mosselen, kreeft, krab en tarbot.



"Beleef het eten van tarbot en fruits de mer op ultieme wijze in ons restaurant. Naast de groothandel is het restaurant de grote trots van het team van Seafarm. Met een fantastische ligging aan de Oosterschelde en uitzicht op de Deltawerken is het hier goed toeven. Zuiver en zilt, dat proef je!"

"Beleef het eten van tarbot en fruits de mer op ultieme wijze in ons restaurant. Naast de groothandel is het restaurant de grote trots van het team van Seafarm. Met een fantastische ligging aan de Oosterschelde en uitzicht op de Deltawerken is het hier goed toeven. Zuiver en zilt, dat proef je!"
Adres: Jacobahaven 4, 4493ML Kamperland
Telefoonnummer: 0113371828
ln.mrafaes@jireveorp
Stad: Kamperland
Route: Jacobahaven 4
Postcode: 4493ML


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00
Woensdag: 11:30 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: seafarm menukaart, jacobahaven 4 kamperland, seafarm openingstijden, seafarm rondleiding, seafarm seafood & proeverij kamperland nederland, restaurant kamperland, seafarm zeeland, seafarm vacature
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Visserie De Visserie 3 km Geweldige ervaring met goede service en is dus zeker aan te bevelen.
Recensies
Sea farm, leuke plek ! Op het menu is er elke dag THE CATCH OFF THE DAY te kiezen : zeebaars. Zo rustgevend. Proper en gezellig, een mooie interieur, interessante omgeving, een heel groot scala aan keuzes van vis , schaal -en schelpdieren , gevangen en meteen ter plaatse à la minut e bereid! En op terras is het leuk vertoeven met de hondjes!
Donderdag 13/7, rond 12:00 uur.. Ons eerste vakantiestop richting Frankrijk. Vier jaar geleden waren wij zo blij verrast.. wij moesten hier terugkomen! Top, hoe ze het eten en de service kunnen behouden! Wij hebben genoten en fijn dat wij vroeg konden komen met onze honden voor de lunch! Mevrouw die de terras deed, verleende hele goeie service! Oog voor detail, glazen netjes bij geschonken en vriendelijk! Wij komen zeker weer terug!
Je kan hier fantastisch eten, de keuze uit zee en schelpdieren is gigantisch, en de wijze waarom op het klaargemaakt wordt ook nog eens. Na heerlijk te hebben gegeten en wachtende op onze taxi hadden gevraag of we achter konden kijken. We kregen een complete rondleiding door de meest enthousiaste werknemer doe ze hadden. Hij wist alles te vertellen van begin tot eind. Helaas kwam onze taxi en moesten de rondleiding te vroeg eindigen. Goeie reden om nog een keer terug te komen.
Heerlijk gegeten. Rustige fijne sfeer. Personeel dat je netjes te woord stond en de tijd nam. We hadden het koude en het warme Plateau besteld, de dame die ons hield vroeg of we dit samengesteld wilden hebben. Met als afsluiter de moederdagverassing als toetje. Al met al waar voor je geld. Parkeren: Altijd ruimte om te parkeren
Wat een geweldig visrestaurant en een perfecte bediening. Wij kregen eerst een appetiser van een eigen gemaakte schelp, gekleurd met de inkt van een inktvis gevuld met een scampi. Het hoofdgerecht was een tarbot in zoutkorst, voortreffelijk. Tot slot een heerlijk nagerecht. Jammer dat ik dit restaurant nu pas hebt ontdekt. Ik ga hier zeker vaker komen. Reserveren is wel aan te raden.
Lekkere lunch fijne bediening en heerlijk vers. De Zeetong in zoutkorst helemaal super. Niet goedkoop maar je krijg waarde naar je geld Kaasplank to met een mooi uitzicht. AANRADER
Ons tweede bezoek aan Seafarm was wederom fantastisch! Afgelopen zomer op het terras gegeten met een super uitzicht en vandaag in het sfeervolle restaurant. De mensen in de bediening zijn erg vriendelijk, de vis is mega vers en puur van smaak.
Weekend in Zeeland, we dachten...we doen ons valentijsmenu, we zitten toch vlakbij Seafarm. Heerlijke fruits de mer schotels, eentje warm, eentje koud. Heerlijk, alles heerlijk vers, beter kan niet
Geweldige kaart, een oester proeverij van 7 oesters, heerlijke mocktails en ook lekkere lunch gerechten. Parkeren: Ook elektrische laadpaal plekken.
Op de foto's was al het eea gegeten. Alles lekker vers.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid