facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sea Salt Saloon

Sea Salt Saloon

Info

Welkom bij Sea Salt Saloon!!
Neem het leven met een korreltje zout, dikke garnalen croquetten en Belgisch witbier!

Geschiedenis

Sea Salt Saloon.
Dé visbistro waar je, midden in Utrecht,met uitzicht op de Dom,
elk seizoen gezellig geniet van verse en verantwoord gevangen vis,
een sterke selectie bijpassende drankjes
en minstens zo sterke verhalen!

Adres: Wed 3, 3512 JH Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0302340460
Stad: Utrecht
Route: Wed 3
Postcode: 3512 JH


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 01:00
Dinsdag: 12:00 - 01:00
Woensdag: 12:00 - 01:00
Donderdag: 12:00 - 01:00
Vrijdag: 12:00 - 01:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: sea salt saloon tripadvisor, madeleine utrecht, vis en meer utrecht, oesters eten in utrecht, wed 3 utrecht, nieuw visrestaurant utrecht, visrestaurant utrecht marokkaans, visrestaurant utrecht kanaleneiland
Recensies
Zo ontzettend lekker gegeten hier! Aan de prijzige kant maar wat een kwaliteit staat daar tegenover zeg, heel goed! De service is precies wat je wil. Snel, attent, vriendelijk, oplettend. Heerlijke avond gehad hier dus, en ik kom zeker weer terug.
Qua smaak verdienen de gerechten wel 4 sterren, maar overal ervaring helaas niet. Onze bestelling is tot 3 keer toe vergeten... Het is echt wel prijzig voor de hoeveelheid. 14€ voor 2 langoustine straatjes. En soep geserveerd in een kopje net groter dan een expresso mok. Zonder bijgerechten heb je minimaal 5/6 gerechten nodig pp en dan ben je zeker 2x zoveel kwijt als wat wij hebben uitgegeven. Voor een lichte borrel met wijn en oesters is het voor mij geschikter dan een diner.
Maandag begin van de avond neergestreken bij sea salt saloon! Absoluut geen spijt van. Leuk concept. Heerlijke oesters en andere visspecialiteiten. Super vriendelijk personeel zowel in de keuken als in de bediening. Heel erg tevreden. Bedankt team van Sea Salt Saloon voor een top avond.
Erg prijzig, geen balans prijs/kwaliteit. Mogelijk door Corona Service en sfeer zijn goed, maar helaas is de prijs/kwaliteit achteruit gegaan. Op aanraden hier naartoe gegaan, maar blijkbaar zijn de gerechten kleiner geworden en bijna 2x zo prijzig. De kwaliteit was ok, maar niet super - niet genoeg dat het de prijs rechtvaardigt. 3 coquilles voor 16 euro. Gezien je meerdere gerechten nodig hebt, kom je al snel op ongeveer 40-60 euro per persoon excl. drankjes. Ga dus uit van 70+ euro p.p. Wij waren helaas wat teleurgesteld in de ervaring.
Zeer aanbevelenswaardig. We wisten niet wat we konden verwachten en waren zeer aangenaam verrast. De Ierse oesters waren zeer smaakvol, zij het aan de prijzige kant. Zowel de roodbaars als de in rode wijn gegaarde octopus vielen goed in de smaak en de door de vriendelijke en attente bediening aanbevolen chardonnay and viognier pasten er ook goed bij. Kortom - no-nonsense, zonder poespas, alleen de beste van de zeven zeeen. We komen zeker terug.
Wat een ervaring! Venue: geweldig! Service: heerlijk! Food: uitzonderlijk lekker! Je kan hier lekker aan de toog zitten met een overzicht over de open keuken waar je de chefs hun kunstwerkjes kan zien maken. Wij komen snel terug!
Bijzonder leuk en gezellig informeel visrestaurant aan het Wed midden in Utrecht. Zeker ook erg lekker gegeten! kleine gerechten to share De smaak en compositie was vaak top en anders gewoon goed! Ook erg aardig en kundig personeel! Je hoeft hier eens niet te wachten tot er eindelijk eens iemand komt en de gerechten kwamen vlot door. Ook relaxte atmosfeer. Aanrader dus!!
Het principe dat alles bedoeld is om te delen lijkt een excuus om de porties kleiner te maken maar de prijs gelijk te houden. Het eten was wel lekker alleen de smaak van de zeevruchten kwam op de tweede plaats omdat alles met te overheersende sausen geserveerd werd, die overigens wel lekker waren. Gelukkig waren de porties friet lekker en groot genoeg anders waren we met honger naar huis gegaan. Bediening was uiterst vriendelijk en professioneel.
Foodsharing is het idee maar oneven aantal in het gerecht is raar met 2 personen. Te duur voor wat je krijgt. Bediening met 2 waarvan 1 sfeerloos.Eten: 3/5
We hebben er gegeten, en het was een mooie avond - desalniettemin wat ambivalent gevoel over dit restaurant. Het eten was echt lekker, weinig op aan te merken. Geen hoogstandjes. Moeten ze ook niet doen, want dit is volgens mij zoals ze het kunnen, de lat moet er niet hoger gelegd worden. Erg jammer dat de eerste indruk niet erg verzorgd overkomt: de geprinte kaart is vies. Tijd om weg te gooien en een nieuwe te printen. Het tafeltje is vies, heeft nog geen doekje gehad. Dat is niet erg gastvrij. De wijnkaart is best ok, geen uitzonderlijke wijnen, maar past prima bij de kaart. De oesters, Utah Beach in dit geval, waren lekker. Maar niet kraakvers. En het zeewater is wat op de achtergrond verdwenen. Jammer, want op oesters kan je hoog scoren als ze kraakvers zijn. De verschillende gerechten, 'shared dining' waren verzorgd, lekker en maakten me blij. Al met al een 4 , maar wel wat krap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid