facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SE-Raamdecoratie

Info

SE-Raamdecoratie (Schmitz-Engelen) is al meer dan 35 jaar het adres voor gordijnen, binnenzonwering, tapijt, vinyl en karpetten.

Geschiedenis

Dankzij onze grote collectie, ruime voorraad, drie filialen en scherpe prijzen hoeft u maar één adres te bezoeken voor uw aankopen.

Persoonlijk advies over op maat gemaakte gordijnen en stoffen? Bekijk welke diensten SE Raamdecoratie u kan bieden. De gordijnen en stoffen uit de verschillende collecties worden voor u op maat gemaakt.

Bezoek ook onze filiaal in NEDERWEERT. Voor meer informatie ga naar onze website.



"SE-Raamdecoratie heeft passie voor raamdecoratie en is betrokken bij uw interieur! Het is prachtig om te zien hoe gordijnen & vitrages, zonweringproducten grote invloed hebben op een leef-, woon- of werkomgeving. De uitdaging voor ons is om goed te luisteren naar uw wensen en persoonlijke stijl, de juiste vragen te stellen en u zo goed mogelijk te adviseren in het eindeloos grote productaanbod."
Adres: Langstraat 3 - Hal 9 - Leende, 5595 AA Leenderstrijp, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 040-2062822
Stad: Leenderstrijp
Route: Langstraat 3 - Hal 9 - Leende
Postcode: 5595 AA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Recensies
Hier gordijnen besteld. Goede uitleg gehad in de winkel en een prima product gekregen voor een goede prijs. In eerste instantie hebben we geprobeerd wat geld uit te sparen door de nieuwe gordijnen in onze oude railingen te hangen. Dit bleek helaas toch niet te werken en na een belletje zijn ze meteen de volgende dag langs gekomen om railingen te installeren. Zowel over het product als de service zijn we zeer tevreden!
Super service, klantvriendelijk en de raamdecoratie is van prachtige kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid