facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SCX Solar BV

SCX Solar BV

Info

SCX Solar zorgt voor de verbinding tussen mensen en de gratis energie die de zon elke dag opnieuw naar onze aarde stuurt.



"Gespecialiseerd in In-dak systemen"
Adres: Zaanstraat 2, 5712 SN Someren
Telefoonnummer: 040 7440202
Stad: Someren
Route: Zaanstraat 2
Postcode: 5712 SN



op zoek naar gerelateerd: SCX Solar ervaringen, Soloroof, Solar indak systeem, In Roof zonnepanelen, Duramotion
Recensies
Wij hadden al langere tijd de wens om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Na zoeken zijn wij in contact gekomen met SCX solar uit Budel. Na overleg is een voorstek gemaakt om het schuine pannen dak compleet te vervangen voor een dak systeem aan beide zijden opgebouwd uit zonnepanelen. Na opdracht keurig op de hoogte gehouden over de planning. Op de dag van plaatsing was de constructeur ook aanwezig om de monteurs te instrueren. 4 dagen later ligt er een keuring dak op onze woning opgebouwd uit volledig zwarte panelen van 415 WP per stuk. De monteur heeft na plaatsing uitleg gegeven over het systeem en de App geactiveerd. Laat de zon nu maar schijnen.
Gelukkig herken ik de negatieve reviews maar heel gedeeltelijk. De levering van de zonnepanelen was vertraagd vanwege verschepingsproblemen en in eerste instantie was een te lichte omvormer geïnstalleerd. Maar SCX constateerde dit zelf en corrigeerde dit snel. SCX-Solar meldt zich ook bij mij als ze geen metingen meer ontvangen en helpen mij ook in het weekend allervriendelijkst. Alleen vanwege de opstartproblemen geef ik geen 5 sterren maar ik durf dit bedrijf van harte aan te bevelen.
Helaas slechte ervaring met dit bedrijf. De zonnepanelen zien er mooi uit en de kwaliteit van de panelen is goed, daar is dan ook alles mee gezegd. - Communicatie: De communicatie met SCX solar is onvoorstelbaar slecht. Het is een bedrijf dat niet reageert op mails of telefoontjes. Ze zeggen dat ze je terugbellen en doen dit vervolgens niet, dit gebeurt niet 1 x maar minstens 10x. SCX solar is totaal niet in staat ook maar enige klantgerichte service te bieden. Sterker nog: het lijkt alsof ze liever helemaal geen klanten zouden hebben. - Planning: SCX solar heeft uiteindelijk 2 maanden over de werkzaamheden gedaan waar ze hadden beloofd het in 2 weken op te leveren. Er waren planningsproblemen, problemen in de teams, financiële problemen, communicatieproblemen. Meerdere keren kregen wij de belofte "op die en die datum komen we écht" en stonden wij 's ochtends weer voor niets te wachten op werklui die niet kwamen opdagen. Ontzettend vervelend en frustrerend. - Werkzaamheden: SCX solar werkt met teams van voornamelijk buitenlandse werknemers. WIj hebben twee verschillende teams bij ons aan het werk gehad. Ze werken hard en doen hun best maar leveren werkinhoudelijk niet het beste werk af. Sterker nog: het eerste team heeft er bij ons zo’n potje van gemaakt dat alle panelen weer verwijderd moesten worden. Er kwam vervolgens een nieuw team om de panelen wel juist op het dak te monteren. - Service achteraf: Inmiddels liggen onze panelen er een jaar op. Helaas doen twee van de panelen het niet meer en zoals verwacht is het onmogelijk om hierover contact te krijgen met SCX solar. Als je mailt reageren ze niet, als je belt doen ze beloftes om het probleem op te lossen die niet worden nagekomen. Wij hebben dit probleem 2 maanden geleden voor het eerst gemeld en nog steeds is er geen actie ondernomen. Hoe vervelend we het ook vinden voor de medewerkers die wél hun best doen om er wat van te maken: wij raden het absoluut af om in zee te gaan met SCX solar. Waarom dan toch 2 sterren en niet maar 1? Omdat er een aantal medewerkers van SCX solar wél hun best doen om er nog wat van te maken. Dat zijn de mensen die bij ons uiteindelijk de panelen goed hebben gelegd, de man die excuus heeft gemaakt namens het hele bedrijf. De hardwerkende monteurs die ook maar hun best doen om gewoon goed werk af te leveren. Het is eigenlijk jammer voor hen dat ze bij zo'n prutsbedrijf werken.
Gemaakte afspraken worden niet nagekomen en daarna telefonisch niet meer bereikbaar. Inmiddels de hele week al tientallen keren gebeld maar niemand bereikbaar.
Op zo'n Nieuw bouwhuis Zat een PV set aangelegd door hun. Man wat.een drama bedrijf. Als je iets wilde weten .kon je daar 10keer achter aan bellen. Dingen beloven en niet waar maken. Gelukkig niet.met hun in zee gegaan voor de uitbreiding
Panelen zijn netjes geplaatst en goed aangesloten. Bij een aantal overigen in de nieuwbouwbuurt helaas wel veel problemen met de panelen. Communicatie zowel in voor- als natraject dramatisch slecht. SCX Solar reageert niet of inhoudsloos. Ik zou in het vervolg de panelen ergens anders aanschaffen.
Goed en kundig personeel, ze maakte een prachtig ingebouwd systeem. Veel mooier dan gewoon panelen op mijn dak.
Overtreft elke verwachting...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid