facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scuba Care

Scuba Care

Info

Onderhoud en reparaties aan, en zuurstof schoon maken van duikmaterialen.
In- en verkoop van gebruikte duikmaterialen.

Geschiedenis

Meer dan 12 jaar heb ik in mijn vrije tijd bij diverse duikscholen mee geholpen met service werkzaamheden en reparaties aan duikmateriaal. In die positie heb ik veel ervaring opgedaan met onderhoud aan ademautomaten, inspecties en onderhoud aan cilinders en kranen en (droog-) pak reparaties. Namens de duikscholen en op eigen initiatief heb ik cursussen, trainingen en workshops gevolgd. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in Scuba Care. Scuba Care onderhoud ademautomaten, doet kleine pak reparaties, lektesten en het vervangen van latex pols en nekseals en de jaarlijkse inwendige inspecties van cilinders en onderhoud van de kranen.
Mijn focus ligt op de merken apeks en halcyon, en het zuurstof schoon maken van ademautomaten, cilinders en kranen. Met andere reguliere merken kun je bij mij ook terecht. In overleg en op afspraak is het soms mogelijk om je automaat de volgende dag al klaar te hebben. Je kunt mij benaderen voor algemeen advies, ook wat betreft technisch duiken.
Verder werk ik goed samen met enkele duikcertra en instructeurs. Mocht ik je niet kunnen helpen, dan weet ik waar je wel terecht kunt.
Bezoek tijden in overleg.

Adres: Wagnerstraat 20, 2651VD Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0613682620
Stad: Berkel en Rodenrijs
Route: Wagnerstraat 20
Postcode: 2651VD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DRUKK DRUKK 2 km DRUKK Hét adres voor gepersonaliseerde kleding, (kraam) kadootjes, traktaties en meer...
Yogastudio BeingYOGA Yogastudio BeingYOGA 2 km Een fijn adres ! Frances Vandyke is een kei !
Technolab Technolab 4 km Wat een fijn bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid