facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scrunchieshandmadewithlove

Scrunchieshandmadewithlove

Info

Handmade scrunchies in verschillende stofjes/kleurtjes/printjes! Shop ze nu op www.scrunchieshandmadewithlove.nl

Adres:
Telefoonnummer: +31653233170
Stad: Montfoort



op zoek naar gerelateerd: Rib scrunchie, Scrunchie Kruidvat, Scrunchies HEMA, Grote scrunchie, Scrunchie Action, Linnen Scrunchie, Scrunchies goedkoop, Scrunchies Primark
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sparkly Kids Sparkly Kids 2 km Bij Sparkly Kids vind je voornamelijk handgemaakte sierraden en leuke accessoires spe...
Recensies
Erg positieve ervaring met deze shop! Heel erg lieve medewerkers, klantvriendelijk, en originele producten. Ook een hele snelle levering! Ik zou het zeker aanraden! :
Leuke webshop met mooie producten van goede kwaliteit! Koop hier zeker vaker mijn scrunchies
Lieve meiden die met veel passie de leukste scrunchies en ook mondkapjes ontwerpen en maken. Zelfs aan de kleinste details denken deze dames! Echt een aanrader als je een of meerdere leuke scrunchies zoekt!
Ben super blij met m'n teddy tas met sleuthanger. Goede service snelle bezorging echt TOPdankjewel
Superleuke laptoptas ontvangen, snelle service en op verzoek iets aangepast. Aanrader!
Ontelbaar veel leuke scrunchies voor een goede prijs. Heb al een paar keer besteld en allen keren is er netjes op tijd geleverd. Kortom: aanrader!
Soms moet je jezelf verwennen!!! Dit zijn echt de leukste cadeautjes om te geven en om te krijgen!!! Top kwaliteit!
Onwijs leuke samenwerking. Supers toffe scrunchies ontworpen en binnen.Gekregen zekurs een aanrader als jezelf of voor iemand anders een leuke scrunchies wilt hebben of kadoo wilt geven.
Erg positieve ervaring met Scrunchieshandmadewithlove!! Nadat ik mijn idee had ingestuurd kreeg ik al snel een reactie terug met een voorbeeld hiervan. Ook het maken van mijn bestelling ging erg snel. Echt super tevreden met dit bedrijf en een echte aanrader!
Super leuke scrunchies en andere accessoires. Leuk als cadeautje of gewoon voor jezelf! De meiden maken er echt werk van, een feestje om hier te bestellen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid