facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scriptium

Scriptium

Info

Correctie van je scriptie of essay op taal én inhoud

Geschiedenis

Correctie van je scriptie of essay op taal én inhoud

Onze taak

Studenten topkwaliteit leveren als het gaat om de verbetering van hun scriptie, onderzoeksopzet of essay

Producten

- Scriptie of verslag nakijken op inhoud
- Scriptie of verslag nakijken op taal
- Controle van opbouw en rode draad scriptie
- Scriptiebegeleiding

Adres: Kanaalstraat 34, 3488 BN Oost-Souburg
Telefoonnummer: 0648478721
ln.muitpircs@ofni
Stad: Oost-Souburg
Route: Kanaalstraat 34
Postcode: 3488 BN



op zoek naar gerelateerd: scriptium ervaringen, 24editor, scriptium review, werkstuk nakijken, scriptium oost souburg, verslag nakijken op spelling gratis, tekst laten nakijken, scripties nakijken vacature
Recensies
Ik heb mijn scriptie laten nakijken bij Scriptium op inhoud, taal en structuur. Ik ben tevreden met het resultaat. Heb veel nuttige feedback ontvangen en er zijn veel taalfouten uitgehaald. Op de juridische inhoud zelf heb ik relatief weinig feedback gehad. Neem aan dat dat een goed teken is. Scriptium is ook relatief goedkoop in vergelijking met concurrenten dus zou het de volgende keer weer doen bij hun.
Bernice van Scriptium heeft voor ons een manuscript zeer grondig onderhanden genomen en is met uitstekende voorstellen gekomen. We zijn erg tevreden met het geleverde werk.
Ik wil Scriptium bedanken voor de super snelle communicatie! Echt goeie service! Alles is heel snel nagekeken! Met goeie feedback! Rawa je bent een topper! Echt hoor! Heel erg bedankt! Ben super blij met jullie hulp!
Review voor Mary. Hoogste cijfer voor het nakijken van mijn recensie. Ook eventuele veranderingen heeft ze uitstekend gedaan. Mijn compliment. Berti
Ze hebben hele goede docenten, trainers en begeleiders. Heb er als oudere hbo student een paar keer gebruik van gemaakt en het is me tot nu toe zeer goed bevallen. Ook de snelle communicatie waardeer ik.
Ontzettend goed geholpen met mijn rechten tentamens. Ik ga zeker ook mijn scriptie bij jullie laten nakijken!
Ik was heel goed doordacht, de verwachtingen waren zeker lager dan wat ik kreeg! erg eten, ik kreeg goede hulp
zeer tevreden over de geleverde input op mijn manuscript. Snel, secuur , constructieve input/feedback en inlevend. Het draagt zeker bij aan de leesbaarheid van mijn boek. Bedankt!
Ronduit belabberd! Ik had 'het volle pakket' aangevraagd en kreeg, veel te laat reactie met hier en daar een tekstueel puntje. € 147 weggegooid geld en het gaf juist extra stress doordat je verwacht een goede opbouwende kritiek te krijgen, waar je wat mee kan. De reden dat het te laat was: het is erg druk. Ja nogal wiedes tijdens een scriptieperiode, daar zul je rekening mee moeten houden en dit van te voren aan moeten geven / geen beloftes moeten doen wat betreft de deadline. Ik kreeg 2 stukken toegestuurd waarin 1 persoon het eerste gedeelte heeft nagekeken en een andere persoon het tweede gedeelte. niet heel handig, bovendien vind ik het dan knap dat ook de structuur en opbouw van de scriptie wordt beoordeeld als je niet het hele stuk leest. KORTOM: NIET DOEN, GA VOOR EEN BETERE SERVICE, DIE ZIJN WAT DUURDER MAAR WAARSCHIJNLIJK VEEL BETER.
Beste Annemarij, ik werk zelf voor Scriptium. Zowat alle correctoren hebben een universitair diploma. Er staat nergens dat HBO-geschoolden masterscripties nakijken. Mocht je het nodig hebben of willen, dan ben je in elk geval van harte welkom om een keer iets bij Scriptium te laten nakijken : Vriendelijke groet, Rietje.''
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid