facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scrapdelight

Scrapdelight

Info

Scrapdelight is het adres voor al je scrapbook, planner, pocket pages, mixed media en stationary producten, zowel online als in de winkel in Linschoten.

Geschiedenis

Scrapdelight Scrapbookwinkel te Nieuwegein is een scrapbook-, Mixed media en Pocket Page winkel in de regio Utrecht. Wij zijn te vinden op bedrijventerrein de Liesbosch, achter de Seats & Sofas/woonsquare.

In onze winkel bieden wij de meest uitlopende artikelen op het gebied van scrapbook, Mixed Media en Pocket Page aan. Vrijwel alle artikelen komen rechtstreeks uit Amerika, hét scrapbookland. De nieuwste series zijn vrijwel allemaal in de winkel te vinden.

In het assortiment vind je de meest uiteenlopende bekende merken, zoals Prima Marketing, My Mind's Eye, Teresa Collins, Project Life, Simple Stories, Echo Park, Carta Bella, Graphic 45, Cosmo Cricket, Basic Grey, Tim Holtz en meer.

Woont u niet in de buurt of bent u niet in de gelegenheid te reizen, dan kunt u ook terecht in onze online winkel. Hier bieden wij alle artikelen aan die wij in onze winkel hebben. Verzenden is al gratis vanaf €30,00 met PostNL.

Zie voor alle informatie www.scrapdelight.nl



"Modern memory keeping"
Adres: van Rietlaan 16, 3461HW Linschoten, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)34 8448098
ln.thgiledparcs@ofni
Stad: Linschoten
Route: van Rietlaan 16
Postcode: 3461HW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: scrapdelight verhuizing, scrapdelight verhuizen, scrapdelight outlet, scrapdelight vacatures, scrapdelight planner, scrapdelight stempels, scrapdelight vacature, scrapdelight linschoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scrapdelight Scrapdelight 0 meter Geweldig we winkel! Echt prachtig assortiment en ze hebben passie en verstand van van...
Recensies
We, waren bij Wetronics , zochten een scrapwinkel. Wat een giga verrassing zeg, super ruim, mooi en gezelligheid overruled alles. De vakkundigheid van de medewerkster en overgoten met vriendelijkheid.
Scrapdight, voor al je scrap spullen en foto bewerken. Het blijken 2 winkels in 1 pand te zijn, je artikelen worden ook apart afgerekend op aparte pin automaten.
Geweldig we winkel! Echt prachtig assortiment en ze hebben passie en verstand van van de Producten
Veel voorraad en behulpzame meiden in de winkel. Makkelijk bereikbaar en goed parkeren. Bij geen voorraad kan het besteld worden voor je. Je kan ook lekker even zitten om te kletsen en te kijken of je boodschappenlijst compleet is en of je nog meer wensen hebt. Momenteel geen koffie en taart ivm covid.
Goede kwaliteit en ruime winkel. Personeel is heel vriendelijk en ze helpen je goed als je iets niet kan vinden. Echt een top Service ik kom er graag.
Geweldige winkel, ruim opgezet met een groot assortiment. Zeker een bezoekje waard
Super! Zoveel keus! Vriendelijk personeel ... En er werd zelfs koffie met taart geserveerd ... We hebben heerlijk rond kunnen kijken en kunnen vinden wat we zochten! De verjaardag van mijn moeder 30/12 werd daardoor nog net iets specialer... Dank jullie wel daarvoor
Zo fijn om weer in een echte winkel te zijn. Veel leuke spullen, veel ruimte. De tijd dat je er mag zijn is eigenlijk te kort voor zoveel leuks!
Een grote en open winkel, er is genoeg ruimte en alles staat uitgebreid display, echt wel een aanrader Warneer je van hobbyen houd!
Heerlijk ruim opgezette winkel. Kop koffie, thee of water met wat lekker erbij en zeer vriendelijke dame die de vragen die ik had beantwoordde. Ook hier geldt met openbaar vervoer wat bewerkelijk met een bus die maar eens in het uur gaat maar een ov fiets bood hier een uitkomst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid