facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Wouw

Scouting Wouw

Info

Scouting Wouw

Geschiedenis

Scouting Wouw is een actieve jeugdvereniging in het Zuid-Westen van Noord–Brabant. Bedoeld voor jongens en meisjes, waarbij geloof, huidskleur of afkomst niets uitmaakt.
De groep bestaat sinds 1946 en is voortgekomen uit de verkenners en de gidsenbeweging. In 1975 werd de huidige blokhut betrokken aan de Beeklaan, waar inmiddels de nodige aanpassingen en moderniseringen hebben plaatsgevonden. We zitten dus alweer 38 jaar op onze huidige stek!

Elk weekeinde worden zo’n 60 kinderen van 7 tot 18 jaar door zo'n 15 stafleden op een plezierige en uitdagende manier bezig gehouden. De meeste leden komen uit Wouw, maar ook uit Heerle, Wouwse Plantage, Moerstraten en de wijk Tolberg in Roosendaal.
Er heerst altijd een leuke en ontspannen sfeer. We hebben op momenteel 3 verschillende speltakken; Welpen (van 7 tot 11 jaar), Scouts (van 11 tot 15 jaar) en Explorers (van 15 tot 18 jaar).

Adres: Kooiweg 30, Wouw
Stad: Wouw
Route: Kooiweg 30


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KVW Wouw KVW Wouw 308 meter
TSO TSO "De Overblijvers" 698 meter Het verzorgen van tussenschoolse opvang voor kinderen.
JV Tokio Hirano JV Tokio Hirano 718 meter Judovereniging Tokio Hirano is op 1 maart 2017 van start gegaan in Wouw. Iedereen is ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid