facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Valeouwe

Scouting Valeouwe

Info

Scouting Valeouwe Loenen, is de “Groepsnaam” van onze vereniging die is opgericht in 1951.

Geschiedenis

Scouting Valeouwe Loenen, is de “Groepsnaam” van onze vereniging die is opgericht in 1951. Wij vallen onder Scoutingregio Rondom de IJssel en zijn aangesloten bij Scouting Nederland.

Wij bieden onze jeugdleden een afwisselend en leuk scouting programma aan. Scoutinggroepen zijn verdeeld in zogeheten speltakken, zo noemen we de verschillende leeftijdsgroepen. Want ook al kent Scouting een hele brede leeftijdscategorie, dat wil natuurlijk niet zeggen dat alle leeftijden, alles samen doen. Nee, je bent gewoonlijk bezig in je eigen groep met jongens en meisjes van je eigen leeftijd en daar beleef je wekelijks avonturen, toegespitst op wat voor jouw leeftijd spannend en mogelijk is.
Iedere speltak heeft een team van enthousiaste vrijwilligers die leiding geven aan de speltak.

Bij Scoutinggroep Valeouwe hebben we de volgende speltakken: de Bevers (5-7 jaar), Welpen ( 7-11 jaar), Scouts (11-14 jaar), Explorers (v.a. ± 13/14 jaar).
Plezier staat bij Scouting voorop. Bij Scouting verkennen kinderen de wereld om zich heen. Wij doen natuurlijk veel buiten, spelen leuke spellen, knutselen, leren knopen, bouwen hutten, gebruiken geheimtaal en nog veel meer.
Ieder jaar gaan wij met onze speltakken op kamp en zijn wij regelmatig van de partij bij lokale activiteiten, denk hierbij aan het schaapscheerderfeest, de kerstmarkt bij Zorgboerderij “De Groote Modderkolk” en ook zijn wij te vinden bij “de NL DOET”dag etc. etc………..kortom:
Graag nodigen wij uw kind(eren) uit om bij onze groep te komen. Iedereen is welkom! Natuurlijk kunnen ze eerst een paar keer vrijblijvend komen, om te kijken of ze het leuk vinden.

Wilt u uw kind opgeven of wilt u meer informatie? Dat kan uiteraard altijd, via het contactformulier elders op deze site.

Wij kunnen altijd nieuwe leden en vrijwilligers (leiding voor de speltakken) gebruiken, dus iedereen die geïnteresseerd is in onze Scoutinggroep en de vereniging wil komen ondersteunen, kan contact opnemen via het contactformulier, of kom eens vrijblijvend een kijkje nemen bij de verschillende opkomsten.

Adres: Lonapark 10, 7371 EH Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: Lonapark 10
Postcode: 7371 EH



op zoek naar gerelateerd: Scouting Eerbeek, Markesteen Velp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scouting kampeerterrein De Vrijenberg Scouting kampeerterrein De Vrijenberg 2 km De hoogste waterval van Nederland ligt nabij Loenen op de Veluwe. Leuk om een keer te...
Recensies
Leuke enthousiaste leiding, mooi gelegen.
Altijd wat te beleven voor de kids, mooi gebouw, centraal gelegen en toch in de natuur
Mooie locatie voor een clubgebouw. Super enthousiaste leiding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid