facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Texel

Scouting Texel

Info

Scouting Texel

Geschiedenis

Scouting Texel is een club voor iedereen. Jong en ouder kunnen bij ons een plezierige vrije tijd beleven. Als jeugdlid beleef je spannende avonturen, als jongerenlid organiseer je die zelf voor jouw groep. Als volwassene kun je aan al je talenten werken binnen de groep.



"Scouting Texel, vrijetijdsbesteding voor kinderen en jongeren. Tevens is onze accommodatie te huur voor kampen, weekendjes en zomerkampen voor bij voorkeur kids gerelateerde activiteiten in groepsverband"
Adres: Bernardlaan 149, 1791XH Den Burg
Stad: Den Burg
Route: Bernardlaan 149
Postcode: 1791XH


Openingstijden

Maandag: 18:45 - 20:15


op zoek naar gerelateerd: scouting texel oud papier, scouting waddeneiland, scouting texel verhuur, scouting ameland, scouting gebouw huren texel, speculaasactie scouting, scouting vlieland, groepsaccommodatie texel
Recensies
Geweldige club! Leuk voor jong en oud. Een club waar je veel vrienden en leuke herinneringen aan overhoud. Op naar de volgende jaren!
leuk gebouw, supermarkt op loopafstand. uitgaans centrum is echter wat verder, maar prima met de bus/taxi te doen.
Leuke club goed en groot clubhuis welke ook te huur is voor groepen
ik zit al zo'n 7 en een half jaar op scouting en ik vind het nog steeds super leuk en ik raad het zeker aan!!
Was een leuk winterexpeditie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid