facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Sint Bernardusgroep

Scouting Sint Bernardusgroep

Info

Elke week komen ruim 100 jongens in verschillende groepen van diverse leeftijden naar de blokhut van de Sint Bernardusgroep in Lichtenvoorde om het scoutingspel te spelen.

Geschiedenis

Elke keer wordt er door de leiding voor de jongens allerlei activiteiten voor binnen en buiten georganiseerd. Of je nu bever, welp, verkenner of leiding bent, voor alle leeftijden is er plek en elke week is anders. Bij elke speltak zijn er weer nieuwe uitdagingen.

Scouting is niet zoals veel mensen denken; elke keer hutten bouwen en knopen. Het is veel meer dan dat!! Bij de welpen leer je omgaan met een zakmes en bij de verkenners met vuur. Ook worden er bij alle groepen allerlei leuke binnen én buiten spellen gedaan.

Scouting is vooral samen plezier maken en veel verschillende dingen doen.

Lijkt scouting je leuk als bever, welp, scout, explorer of leiding? Neem contact op met ons.




"Elke week komen ruim 100 jongens en meisjes in verschillende groepen van diverse leeftijden naar de blokhut van de Sint Bernardusgroep in Lichtenvoorde om het scoutingspel te spelen."
Adres: Flierdijk 2, 7137 DP Lichtenvoorde
Stad: Lichtenvoorde
Route: Flierdijk 2
Postcode: 7137 DP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gezinshuis De Kantelaar Gezinshuis De Kantelaar 3 km Gezins huis de kantelaar gaat erg goed te werk, je voelt je hier geen probleem kind m...
LICHT LICHT 3 km Mooi assortiment lampen , deskundig advies en uiterst vriendelijk personeel.
Recensies
Wat een fijne groep vrijwilligers, mijn zoon vindt het geweldig!
Als ik foto's van dit gebouw bekijk, geeft het mij altijd het gevoel dat ik had toen ik hier op kamp was
Prachtig clubhuis aan de rand van het bos.
Mooie club in een mooie omgeving
Vertaald door Google Leuke scoutsorganisatie. Het lijkt altijd heel levendig te zijn. Origineel Fun scouts organisation. Always seems to be very vivid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid