facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Rhenen

Scouting Rhenen

Info

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Geschiedenis

Scouting Rhenen is een Scoutinggroep uit het Utrechtse Rhenen, met zo’n 120 leden. Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. De Scoutinggroep uit Rhenen heeft vier leeftijdscategorieën: bevers (5-7 jaar), welpen (7-11 jaar), scouts (11-15 jaar) en RSA (15-18 jaar). Wilt u ook een keer komen kijken? Kom dan op zaterdagmiddag eens langs bij ons gebouw, Reumersweg 27 in Rhenen.

Adres: Reumersweg 27, 3912AH Rhenen
Stad: Rhenen
Route: Reumersweg 27
Postcode: 3912AH



op zoek naar gerelateerd: Scouting Veenendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ondernemers voor Jongeren Ondernemers voor Jongeren 971 meter Ondernemend bouwen aan de samenleving.
Recensies
Leuke scouting club opkomsten van 2 tot 4 zaterdag
Oud scoutingclubhuis zoals zo velen. Grote kampvuurkuil en kleine binnenplaats. Naast het clubhuis ligt een groot speelbos. Een echt speelveld ontbreekt alleen.
Het is mooi voor de kinderen elke week ik raad aan aan andere ouders om hun kinderen daar naartoe te laten gaan omdat kinderen graag wat te doen willen hebben
Geen 5 sterren want je kan er nergens fortnite spelen
Beste scouting so far...!
Mooi gebouw veel ruimte
Gezellige en leuke scouting groep
Geweldige club :D
Jhr. Schimmelpenninck gr scouting Rhenen
Fantastische vereniging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid