facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Neede

Scouting Neede

Info

De officiële Facebookpagina van Pakaweversgroep Scouting Neede. De meest uitdagende vereniging van Neede!

Geschiedenis

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Met meer dan 100.000 leden is Scouting Nederland de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland!

Scouting Neede is een vereniging voor jong en oud, opgericht in 1947 en in 1971 opgegaan in de huidige Pakaweversgroep. Tegenwoordig kun je vanaf 5 jaar oud lid worden van Scouting Neede, bij de speltak Bevers. Daarna volgen de speltakken Welpen, Scouts, Explorers, Roverscouts en als laatste de Stam, voor iedereen ouder dan 18 jaar.

Elke speltak draait wekelijks een opkomst en gaat minimaal 2 keer per jaar op kamp. Tijdens een opkomst leren leden zichzelf te zijn en zichzelf uit te dagen, samen te werken en respect te hebben voor een ander. Ook doen ze spellen en leren ze bijvoorbeeld werken met zakmes, kampvuur maken, routetechnieken en pionieren. Naast de wekelijkse opkomst zijn er ook activiteiten met alle speltakken samen, bijvoorbeeld de JOTA, of samen met andere scoutinggroepen, zoals de winterhike.

Onze vereniging telt inmiddels ruim 120 leden en draait volledig op tientallen vrijwilligers; (bege)leiding van de speltakken, het bestuur en ondersteuning van mensen als gebouw- en materiaalbeheer, de activiteitencommissie en een praktijkbegeleider.

Adres: Koeweidendijk 27A, 7161 RJ Neede
Stad: Neede
Route: Koeweidendijk 27A
Postcode: 7161 RJ



op zoek naar gerelateerd: Natuurhus Neede, Berkeboom Neede, Kampeerterrein De needse berg, Koeweidendijk 27a neede, Blokhut Scouting Neede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Solexclub Vlearmoes-Angels Solexclub Vlearmoes-Angels 2 km De plaatselijke Solexclub, sinds 2009.
Sportclub Neede Sportclub Neede 2 km Je veel sporten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid