facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Mr. van Daalgroep - Boskoop

Scouting Mr. van Daalgroep - Boskoop

Info

De officiële Facebook-pagina van de Scouting Mr. van Daalgroep uit Boskoop.

Geschiedenis

Scouting Mr. van Daalgroep is een scoutinggroep voor iedereen. Scouting Mr. van Daalgroep bestaat uit ongeveer 170 leden. We bieden vanaf 5 jaar een leuke, gezellige en leerzame uitdaging! Iedereen is welkom bij ons en samen maken we onze vereniging tot een van de gezelligste in het dorp!
Aan het Zwarte Pad in Boskoop hebben we een schitterend terrein met een clubhuis. Elke woensdag, vrijdag en zaterdag hebben we hier onze opkomsten.

Naast de officiele facebook pagina hebben we ook nog een beslote facebook groep voor de rowans en leiding:
http://www.facebook.com/groups/169803106441126/



"Scouting Mr. van Daalgroep bestaat al sinds 1934. We danken onze naam aan Arnoldus van Daal, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog een actieve verzetsstrijder.Als scouting zetten we ons er graag voor in om de jeugd vaardigheden te leren waar zij echt iets aan hebben! Naast het leren handelen en overleven in moeilijke of primitieve omstandigheden, betekent dat ook het ontwikkelen van een sterke groepsmentaliteit en saamhorigheid. Dat alles gebeurt op een leuke en laagdrempelige manier en voor diverse leeftijden!We bestaan uit ongeveer 140 leden, met een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij bieden kinderen van 5 t/m 18 jaar wekelijks een leuke, gezellige en leerzame uitdaging. Samen maken we onze vereniging tot een succes!"
Adres: Zwarte Pad 51, 2771 PA Boskoop
Telefoonnummer: 0172-216628
Stad: Boskoop
Route: Zwarte Pad 51
Postcode: 2771 PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JC The Cube JC The Cube 1 km Zeer leuk en veel muziek centrum in Boskoop. Jammer dat Alphen aan de Rijn daar zo w...
Scoutingvereniging De Schouw Scoutingvereniging De Schouw 3 km De schouw is echt geweldig! Het is superleuk en gezellig! top!
Recensies
Een goede scoutingvereniging. Hier kunnen jongeren in de leeftijd van 6 tot 24 een goede vrijetijdsbesteding vinden. Een aanrader.
Geweldig leuke scoutinggroep. Na 19 jaar weer een installatie bij mogen wonen.Als vanouds beregezellig.Soort van thuiskomen
Naar mijn mening zijn er iets te veel Verlaans op deze scouting. Voor de rest wel leuk
Een mooie plek voor persoonlijke ontwikkeling en leuke activiteiten, voor zowel jong als oud.
heel gezellig hoor
Wel veel insecten, neem spray of tent mee
De leukste scouting groep van Boskoop.
Erg leuke scouting met gezellige mensen en leuke leiding
Leuke scouting met veel activiteiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid