facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Mierlo

Scouting Mierlo

Info

Scouting Mierlo biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Geschiedenis

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting bieden we iedere week uitdagende, leuke en leerzame activiteiten. Ben je 5 jaar of ouder, dan ben je bij ons van harte welkom. Het leuke van Scouting is, dat we niet iedere week hetzelfde doen, maar we bieden een heel gevarieerd programma. We zitten niet alleen maar binnen, maar gaan zo veel mogelijk naar buiten. En er zijn geen verliezers, maar bij Scouting win je altijd!



"Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting bieden we iedere week uitdagende, leuke en leerzame activiteiten. Ben je 5 jaar of ouder, dan ben je bij ons van harte welkom. Het leuke van Scouting is dat we niet iedere week hetzelfde doen, maar we bieden een heel gevarieerd programma. We zitten niet alleen maar binnen, maar gaan zo veel mogelijk naar buiten. En misschien wel het belangrijkste: er zijn geen verliezers, maar:“Bij Scouting win je altijd!”"
Adres: Aardborstweg 13, 5731 PS Mierlo
Telefoonnummer: 0492661086
Stad: Mierlo
Route: Aardborstweg 13
Postcode: 5731 PS



op zoek naar gerelateerd: Sprinkhorst mierlo, Vlooienmarkt Mierlo 2022
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JCV de Stillekes JCV de Stillekes 2 km Jeugd Carnavals Vereniging de Stillekes; Carnaval voor en door de jeugd van Mierlo ...
Recensies
Mooie locatie en vrijheid voor kinderen om te spelen en te ontdekken.
Vorige week daar geweest voor vrijgezel helpen
Geweldige kamp locatie. De kinderen hebben een geweldige tijd gehad. Mooie kampvuurplek, Mooie speelvelden. En veelzijdige binnenruimten. Ook een praktische keuken ontbreekt niet. Een aanrader voor een onvergetelijk kamp.
Mooie blokhut in een grote bosrijke omgeving. 3 grote velden om op te spelen, eiland met water, grote kampvuurkuil, groene bossen en goede parkeergelegenheid. Erg leuke vereniging met veel leden.
Goede vereniging. Mooie blokhut prachtig gelegen. Gedreven, actieve vrijwilligers.
Zeer mooie buitenlokatie, eigen terrein met voorzieningen.
Fantastische locatie en leuke mensen.
Een super gezellige vereniging!!
Geweldig terrein!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid