facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Maria Goretti Hoeven

Scouting Maria Goretti Hoeven

Info

Scouting Maria Goretti Hoeven
www.scoutinghoeven.nl

Geschiedenis

Scouting is voor iedereen. Alle jongens en meiden van 5 tot en met 21 jaar kunnen lid worden van Scouting. Ook na je 21-ste kun je lid blijven en bijvoorbeeld leiding gaan geven bij je groep.
Elke week ben je met andere scouts samen in de natuur en maak je met elkaar een hoop leuke, maar ook spannende dingen mee. Wel eens geprobeerd een vlot te bouwen of een kompastocht gelopen? Natuurlijk krijg je hulp van je leiding, maar je mag ook met elkaar oplossingen bedenken. Scouts gaan op kamp en dat is een grote uitdaging. Een week lang in een tent ergens in Nederland. Zelf koken, hiken en nog veel meer geweldige activiteiten.
De ervaring die je opdoet bij Scouting is zo belangrijk dat je er ook later, heel veel aan hebt. Altijd handig dus.

Adres: Opperstraat 14, 4741 EZ Hoeven
Stad: Hoeven
Route: Opperstraat 14
Postcode: 4741 EZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zuidwester Modelbouw Club Zuidwester Modelbouw Club 806 meter Scheepsmodelbouw vereniging voor West-Brabant
Recensies
Super fijne groep en begeleiding mijn dochter gaat elke week met plezier!
Een geweldige Scouting club met een groep fantastische, enthousiaste mensen die er àlles aan doen om het de kinderen van Hoeven naar hun zin te maken en tegelijkertijd een toegevoegde waarde zijn bij de opvoeding van deze. Ook de centrale locatie van het mooie en grote clubhuis in dit zéér gezellige dorp dragen bij aan de 5 sterren die deze club meer dan waard is. Is uw kind al lid van de grootste vriendenclub van Hoeven?
Perfect voor buurtfeest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid