facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Labelterrein Het Naaldenveld

Scouting Labelterrein Het Naaldenveld

Info

Gelegen tussen in het duingebied tussen Haarlem en Zandvoort vindt je Scouting Labelterrein “het Naaldenveld”. Dit terrein is eigendom van Scouting Nederland en wordt door vrijwilligers beheerd. Scoutingleden kunnen hier kamperen.

Geschiedenis

Het Naaldenveld bestaat uit ongeveer 18 hectare duingebied en is begroeid met dennen, loofbomen en struiken. Buiten het seizoen zijn reeën regelmatig bij ons te gast. Het terrein grenst aan de Amsterdamse Waterleiding Duinen.

Het Naaldenveld heeft totaal 28 kampeerterreinen variërend van grote groepsterreinen tot kleine veldjes geschikt voor een paar tenten. Door begroeiing met loof- en naaldhout en de hoogteverschillen in het terrein heeft iedere groep zijn privacy.

Het terrein is opengesteld voor leden van Scouting. De individuele kampeerder dient in het bezit te zijn van een geldige scoutcard. Van gezinnen dient één der ouders lid te zijn van Scouting.

Adres:
Telefoonnummer: 023 5242300
Stad: Bentveld



op zoek naar gerelateerd: Naaldenveld Aerdenhout, Naaldenveld reserveren, Naaldenveld Plattegrond, Scouting Labelterrein Limburg, Pfadfinderzeltplatz Niederlande, Scouting Labelterrein Ommen, Scouting labelterrein Rotterdam, Spelderholt Scouting
Recensies
Heel erg gezellig fijne mensen, alleen goed opletten met teeken
Het was heel gezellig heb echt een heel leuke tijd gehad met een heel mooi gebied!
Prachtige plek voor een heerlijk kampeerweekend. Ruimte voor kampvuur. Dicht bij de zee en op het Naaldenveld zelf prachtige toiletgebouwen. Koelkasten die je kan gebruiken en oplaadpunten voor mobiele telefoons
Echt geweldig met de scouting om hier te komen en een leuk kamp te hebben
Mooi terrein, je waant je echt helemaal in de bossen en vergeet dat je best dichtbij huis bent. Heerlijk voor allerlei activiteiten!
Heel net terrein met nette voorzieningen en vriendelijke beheerders. Fijn om zoveel scouts bij elkaar te zien en van elkaar te kunnen leren!
Prima plek voor een zomerkamp. De enige bezwaren die heb ik heb zijn de hoeveelheid teken daar en er waren niet genoeg pionierpalen van de juiste lengte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid