facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Kagiwepi

Scouting Kagiwepi

Info

Bij Scouting Kagiwepi leren kinderen op een avontuurlijke manier invulling te geven aan de uitdagingen van het leven. Het actieve buitenleven staat hierbij centraal.

Geschiedenis

Bij Scouting Kagiwepi leren kinderen op een avontuurlijke manier invulling te geven aan de uitdagingen van het leven. Het actieve buitenleven staat hierbij centraal.

Adres: Johannis Bogaardstraat 16B, 2151 CV Nieuw-Vennep
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Johannis Bogaardstraat 16B
Postcode: 2151 CV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hype De Hype 914 meter super leuk leuke activiteiten en aardige vrijwilegers
Recensies
Heerlijke plek waar de kids hunzelf kunnen zijn. Goede en eerlijke begeleiders die het niet ontbreekt aan pedagogisch inzicht en mensenkennis
Ik zit er op bij de zaterdag scouts en het is geweldig
Als het je interessant lijkt om eens een kijkje bij ons te nemen, en je ouders vinden het ook een goed plan, dan mag je drie opkomsten geheel vrijblijvend komen kijken. Hiervoor kan je contact opnemen met de speltakleiding van jouw keuze zie website of met de Groepsbegeleider van het verenigingsbestuur. Na drie opkomsten wordt gevraagd of je het leuk vindt om ons samen verder op avontuur te gaan en of je lid wilt worden.
Een mooie club met leden en leiding die er altijd voor zullen gaan. Het is er netjes en gezellig en iedereen staat op voor een praatje. Een aanrader voor iedereen die houdt van avontuur!
Geweldig clubhuis midden in het dorpje nieuw-vennep zeker een aanrader om uw kinderen hier inschrijven
Top de gezelligste scouting club van de Haarlemmermeer
Goede club met actieve vrijwilligers
Een verenging met een leuk en actief vrijwilligers team
Beste vereniging in nieuw Vennep
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid