facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouting Dedemsvaart

Scouting Dedemsvaart

Info

Dit is een korte beschrijving

Geschiedenis

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Er verschillende soorten Scouting: landscouting, waterscouting en luchtscouting. Ook scouts met een beperking kunnen deelnemen aan het Scoutingspel. Binnen een Scoutinggroep zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. De leeftijdsgroepen zijn 5-7 jaar, 7-11 jaar, 11-15 jaar, 15-18 jaar en 18-21 jaar. Op de verschillende speltakpagina’s is informatie te vinden over de specifieke speltak.

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland en heeft 100.000 actieve leden! De 87.000 jeugdleden en 25.000 vrijwiligers van Scouting zijn verdeeld over meer dan 1.100 Scoutinggroepen.



"Scouting bestaat al sinds 1900. De oprichter van Scouting, vroeger padvinderij genoemd, is Lord Baden Powell. Baden Powell was een held tijdens de boerenoorlog in Afrika. De Engelsen vochten daar tegen Afrikaanse boeren. Samen met zijn soldaten doorstond Baden Powell een lang beleg in het plaatsje Mafeking. Eenmaal terug in Engeland was het Baden Powell opgevallen dat veel jonge jongens zich verveelden en daarop besloot BP een boek te schrijven over zijn avonturen in het leger, om de jongens te inspireren. Het boek werd een enorm succes en werd kort daarna nog verder aangepast. De aangepaste versie werd de grondlegger voor het boek. “Scouting for Boys“.Het vervolg van zijn boek werd ook een succes, waarop BP besloot een kamp te organise"
Adres: Parklaan 12, Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523 - 234 821
Stad: Dedemsvaart
Route: Parklaan 12


Recensies
Mooie plek als clubhuis. Kan tevens als feestzaal dienen
Verlaten plaats, slecht ongelijk geplaveid. Grote metalen containers t.b.v. oud papier zijn regelmatig overvol. Regelmatig dumpt men hier ook grof afval. Overal liggen papierresten. Het ziet er niet uit.
Elk jaar lopen wij hier de Mindtrail. Een leuke tocht met een nog leuke afterparty
Een erg.leuke vereniging om lid van te zijn.met veel verschillende dingen om te doen en leren .en dat met vele andere kinderen om je heen
Leuke locatie voor jong en oud
Een enthousiaste scouting groep waar iedereen mee telt.
Leuke groep met leuke activiteiten
Super gezellig ! Toppie
Goede lokatie voor een scouting groep.
Super mooie vereniging
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid