facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scoutcentrum Delft - Het Kruithuis

Scoutcentrum Delft - Het Kruithuis
Adres: Schiekade 2, 2627BL Delft
Telefoonnummer: +31 15 256 14 49
Stad: Delft
Route: Schiekade 2
Postcode: 2627BL


Recensies
Mooie plek. Wordt gebruikt voor evenementen.
Liep daar een persoon die ons kwam vertellen dat er geen foto's gemaakt mochten worden. En dat we weg moesten
Een mooie locatie en redelijke groepsaccommodatie. Eerder was het hier fijn overnachten, maar met de nieuwe beheerders valt niet te communiceren.
Met een hoop auto's misschien wat druk met parkeren. Verder prima locatie. Ruime sanitaire voorzieningen en slaapvertrekken. Keukens doen het goed voor het doel.
Prachtige, historische locatie om als scout je tent op te slaan.
Een interessante bezienswaardigheid buiten de Oude binnenstad van Delft, anno 1660.
Tijdens Monumentendag geweest, niet veel bijzonders
Kruithuis is een mooie en leuke Scouting locatie voor trainingen, vergaderingen, kampen en een grote diversiteit aan andere activiteiten.
Super mooi gelegen groepsaccomodatie. Een historisch gebouw, gelegen op historische grond. Wij zaten in het grote gebouw, geschikt voor ongeveer 50 personen. Het heeft sfeer, goede mogelijkheden door de verschillende ruimtes en een prima keuken. Min puntje, het was niet echt schoon.
Leuke locatie, ook om af te huren voor bijvoorbeeld een introductiekamp voor een middelbare school. Het Dalton Voorburg organiseert bijvoorbeeld elk jaar hier een brugklaskamp en ik ben aantal keer mee geweest. Erg leuke lokatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid